Η τράπουλα της Κατίνας – Συμπτώσεις που θα φέρουν συντροφικές επανενώσεις

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Κριός : Η Κουκουβάγια

Μια ερωτοφιλία που έχει μείνει σε στάση, εδώ και μήνες θα γίνει κανονική σχέση, και μέσα από τις πολλές και επαναλαμβανόμενες πρωτοβουλίες της άλλης πλευράς.

Ταύρος : Η Καμήλα

Ο χρόνος σας είναι περιορισμένος, άρα δεν μπορείτε να τον σπαταλάτε σε άτομα και καταστάσεις, που ήδη σας προϊδεάζουν για την ακαταλληλότητα τους. Το τι θέλετε το ξέρετε.

Δίδυμοι : Ζαρα – Το Λευκό Άλογο του Διαμαντιού

Όλος ο υπόλοιπος μήνας, θα φέρει ανατροπές ευχάριστες στην αισθηματική σας ζωή, και αυτό θα λυτρώσει πολλούς  του ζωδίου σας, από το ενοχλητικό και ανούσιο παρελθόν τους.

Καρκίνος :  Τατταρέτ – Η Χανούμισσα του Εβένου

Το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα, θα σας απασχολήσουν κάποια επαγγελματικά ζητήματα, που σίγουρα θα απαιτήσουν και περισσότερη προσοχή και λύσεις από εσάς.

Λέων : Μπέντες – Το Τζαν του Σμαραγδιού

Αυτή την εποχή μην κάνετε κάτι παρορμητικό στην αισθηματική σας ζωή, καθώς το άτομο που αγαπάτε, ακόμη έχει τα δικά του προβλήματα και δεν μπορεί να σας ακολουθήσει.

Παρθένος : Σελάνα – Το Τζάν του Εβένου

Πολλές φορές έχετε παραπονεθεί στον άνθρωπο σας, ότι δεν είναι τόσο παρόν στην σχέση σας. Σίγουρα θα δείτε προσεχώς πολλές και πρακτικές αλλαγές που θα σας συγκινήσουν.

Ζυγός : Ουρμίαα – Η Σουλτάνα του Ρουμπινιού

Πολλές και ενδιαφέρουσες οι προτάσεις που θα σας έρθουν από τον πρώην σας, που τώρα έχει ξεμπλέξει την ζωή του και μπορεί να σας προσφέρει, αυτά που κάποτε σας στέρησε.

Σκορπιός : Επραχάτ – Ο Σουλτάνος του Σμαραγδιού

Πολύς ο καινούργιος κόσμος που έχει μπει στην ζωή σας, από τότε που χωρίσατε. Τώρα που είστε και πιο ώριμοι, προς αυτά που θέλετε κάντε τις απόλυτα σωστές επιλογές.   

Τοξότης : Η Παιδούλα

Στους οικογενειακούς σας κύκλους θα ακούσετε για γάμο ή για άφιξη νέου απογόνου! Από το δεύτερο μισό του μήνα, κάποια οικονομικά σας δεδομένα έρχονται και πάλι σε μια ισορροπία.

Αιγόκερως : Τα Άνθη

Τα εσώτερα της σχέσης σας, δεν χρειάζεται πραγματικά να τα ξέρει κανείς. Ότι πρόβλημα και παρεξήγηση να έχει ανακύψει, μόνο εσείς και μέσα από εποικοδομητικό διάλογο, μπορείτε να το λύσετε.

Υδροχόος :  Το Κλειδί

Υπάρχει ένα ιδιαίτερο φλερτ, που όμως δεν σας αφήνει αδιάφορους. Από τις επόμενες ημέρες, θα έχετε και την ευκαιρία, για να βάλετε και τους όρους σας, για να δημιουργηθεί μια υπέροχη σχέση.

Ιχθείς : Το Μέγα Διαμάντι

Δώρα αισθηματικά και μεγάλες υποσχέσεις, θα έρθουν από τον καινούργιο σας σύντροφο και θα σας διορθώσουν το κέφι. Μέσα στους επόμενους μήνες, κάποιοι θα τελέσουν μέχρι και γάμο.