Η νέα Σελήνη θα δώσει ευκαιρίες για επανένωση των χωρισμένων συντρόφων

Στις 13/03 θα λάβει χώρα η νέα Σελήνη στους Ιχθείς.

Συναισθήματα παλιά και νέα, θα έρθουν σε πλήρη ισορροπία:

Πιο αναλυτικά:

ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ

 

Κριός

Μην μένετε μόνο στις λεπτομέρειες και στο παρελθόν. Εσείς ξέρετε τι θέλετε, άρα μιας και υπάρχουν γύρω σας τόσα άτομα…ανοίξτε το πράσινο φως σε μια νέα αγάπη.

Λέων

Δεν είστε και τόσο σίγουροι, για την τελευταία επιλογή που έχετε κάνει στην αισθηματική σας ζωή! Είναι πια θέμα χρόνου για να μιλήσετε και πιο ξεκάθαρα.

 

Τοξότης

Είστε από τα πιο τυχερά ζώδια του λήγοντος ζωδιακού μηνός, καθώς θα δείτε την τσέπη σας να γεμίζει, αλλά και τον άνθρωπο σας, να σας πλησιάζει ακόμη περισσότερο.

 

 

ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ

 

Ταύρος

Η θέση σας, πια είναι λεπτή. Έχετε δεχτεί κάποια ερωτήματα και προτάσεις από τον σύντροφο σας, όπου και πρέπει άμεσα να απαντήσετε ειλικρινά!

Παρθένος

Προτιμείστε να μείνετε μόνοι σας, παρά να εμπλακείτε με κάποιο άτομο από το παρελθόν σας, που έχει δείξει πολλάκις, ότι έχει διαφορετική φιλοσοφία από ότι εσείς.

 

Αιγόκερως

Είστε ανάμεσα σε πολλά ζητήματα και καταστάσεις που σας πιέζουν. Το μόνο καλό είναι ότι ο άνθρωπος σας, κάνει ότι μπορεί για να σας υποστηρίξει πρακτικά.

 

ΖΩΔΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ

 

Δίδυμοι

Μην δίνετε και τόση σημασία σε σχόλια που αφορούν τον πρώην σας. Για εσάς, πια αυτός ο κύκλος έχει κλείσει. Οι μέρες του Κριού, θα φέρουν νέες ερωτικές προκλήσεις.

 

Ζυγός

Μπορεί στο μυαλό σας, να υπάρχει κάποια αγάπη από το πρόσφατο παρελθόν αλλά κοιτάξτε μόνο τι υπάρχει χειροπιαστά στο παρόν σας, και που μπορεί να έχει μέλλον!

 

Υδροχόος

Στα εργασιακά σας θα έχετε μεγάλη άνοδο και ίσως και να χρειαστεί να κάνετε και κάποια ταξίδια, ή να μπείτε σε νέες ομάδες. Οι ελεύθεροι θα έχουν την τιμητική τους.

 

ΖΩΔΙΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ

 

Καρκίνος

Μόνο ευκολίες θα σας φανερώσει αυτό το χρονικό διάστημα. Σε δεύτερο τόνο μπορεί να πάτε και πιο κάτω την προσωπική σας ζωή, ίσως και σε μια συγκατοίκηση.

 

Σκορπιός

Μπορεί τα προξενιά να μην είναι για εσάς, αλλά στην τωρινή περίοδο βλέπετε ότι υπάρχει κινητικότητα. Πιθανόν και κάποιο να πιάσει τελικά την δύσκολη σας καρδιά!

 

Ιχθείς

Καλύτερες οι τελευταίες ημέρες του ζωδίου, για την σχέση σας όπου και μέσα από σοβαρούς διαλόγους, θα μπορέσετε με το ταίρι σας, να λύσετε πολλά προβλήματα.