Οι Βασιλικές κάρτες ΤΑΡΩ προβλέπουν για όλα τα ζώδια

Προβλέψεις 7ημέρου:

ΚΡΙΟΣ : Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ  – ΑΝΑΤΟΛΗ

Είστε αγανακτισμένοι με όλα αυτά που συμβαίνουν μέσα στην ζωή σας, και αυτό είναι κάτι που έρχεται κυρίως από τις λάθος συμπεριφορές του αγαπημένου σας.

ΤΑΥΡΟΣ :  ΤΟ ΑΡΜΑ – ΝΟΤΟΣ

Ότι και να συμβαίνει μέσα στην ερωτική σας σχέση, σίγουρα μπορείτε με αγάπη και διάλογο να το ξεπεράσετε. Όλα τα άλλα είναι πράματα δευτερεύοντα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ : ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ  – ΒΟΡΡΑΣ

Με το παρελθόν σας κάποια στιγμή θα πρέπει να πάρετε διαζύγιο. Δεν υπάρχουν ακόμη πολλά περιθώρια για εσάς. Σκεφτείτε και μέσα στον τρέχοντα μήνα, αποφασίστε.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ  – ΝΟΤΟΣ

Δεν είστε και απόλυτα σίγουροι, για το τι πρέπει να γίνει αυτό το χρονικό διάστημα, καθώς το ταίρι σας έχει ακόμη ανοιχτά θέματα με το παρελθόν του, που δεν ξέρετε.

 

ΛΕΩΝ : Ο  ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ –ΔΥΣΗ

Το τελευταίο που σας ενδιαφέρει, είναι να μπείτε σε μια νέα σχέση. Ακόμη άλλωστε δεν έχει προκύψει και κάποια ενδιαφέρουσα προσωπικότητα, που να σας συγκινεί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : Ο  ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ – ΝΟΤΟΣ

Η καρδιά και το μυαλό σας… έχουν κολλήσει σε κάποιες παλιές καταστάσεις, που μάλλον δεν ξέρετε και στο τώρα πως μπορεί να έχουν εξελιχθεί. Με τόσα καλά γύρω σας,  κάντε και εσείς την υπέρβαση σας!

 

ΖΥΓΟΣ : Η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ – ΑΝΑΤΟΛΗ

Είστε από τα πιο ευνοημένα ζώδια, που θα  μπορέσετε να κερδίσετε την ερωτική προσοχή του προσώπου που έχετε βάλει, ίσως και μήνες τώρα στο στόχαστρο σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Η ΣΕΛΗΝΗ – ΔΥΣΗ

Μπορεί το ταίρι σας, να έχει κάποια προβλήματα αλλά από τον καινούργιο μήνα του Κριού, θα καταφέρετε να μιλήσετε πιο αναλυτικά και να τα προσπεράσετε.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ : Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ – ΒΟΡΡΑΣ

Πολλά τα θετικά που έχει να θυμάται κάποιος από εσάς, και μάλλον έχει βάλει στο μυαλό του από τον νέο ζωδιακό μήνα να σας μιλήσει για να επανασυνδεθείτε υπό όρους διαφορετικούς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Ο ΗΛΙΟΣ – ΑΝΑΤΟΛΗ

Μην βγάζετε εύκολα συμπεράσματα για το πρόσωπο που θέλετε. Ακόμη δεν τα ξέρετε όλα και μάλλον θα πρέπει να περάσει ένα παραπάνω χρονικό διάστημα για να γνωριστείτε καλύτερα!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ :  Ο  ΚΟΣΜΟΣ – ΒΟΡΡΑΣ

Είστε μοναδικοί και το ξέρετε. Όσοι είστε μόνοι πιθανό είναι και μέχρι το τέλος του Μαρτίου, να έρθετε πιο κοντά με κάποιο φιλικό σας πρόσωπο, από τα παλιά.

 

ΙΧΘΕΙΣ :  Ο ΤΡΕΛΟΣ – ΝΟΤΟΣ

Αυτή η εποχή, είναι μόνο θετική για εσάς και την προσωπική σας ζωή.  Πολλά από αυτά που έχετε αφήσει σε μια εκκρεμότητα θα καταφέρετε να τα λύσετε μόνιμα.