Μοιρόχαρτα Ερωτομαντείας… και τα μελλούμενα της αγάπης αποκαλύπτονται

Ερωτικές προβλέψεις για το επόμενο 20ήμερο:

Κριός  ΤΟ ΠΛΟΙΟ

Στην ερωτική σας ζωή, θα πρέπει να είστε πιο ξεκάθαροι. Είναι και ο μοναδικός τρόπος, για να μπορέσετε να μην πληγωθείτε στο τέλος κάποιος.

Ταύρος Η ΞΕΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ

Δεν χρειάζεται να δώσετε πλήρη αναφορά στον καινούργιο σας σύντροφο, για τις παλιές σας σχέσεις. Εσείς οι δύο σκεφτείτε για το τώρα και το μέλλον σας.

 

Δίδυμοι ΤΑ ΠΑΡΑΔΕΙΣΙΑ ΠΟΥΛΙΑ

Μην ζηλεύετε και μην εμπλέκεστε τόσο πολύ στην προσωπική – οικογενειακή – οικονομική ζωή του αγαπημένου σας. Πιθανόν και να προκύψουν παρεξηγήσεις. 

 

Καρκίνος ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ  

Είστε από τα πιο τυχερά ζώδια που θα μπορέσετε αυτό το δεύτερο 15ήμερο του Μαρτίου, θα ξεκαθαρίσετε σχέσεις – φιλίες αλλά και συνεργασίες. Αποφύγετε και τις διπλές καταστάσεις.

 

Λέων ΤΑ ΣΠΑΘΙΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ

Μην λέτε στους άλλους αυτά που θα θέλανε μόνο να ακούσουν. Μιλήστε με αλήθεια και δώστε τις συμβουλές σας. Επίσης, στην εργασία σας, δώστε παραπάνω χρόνο.

Παρθένος ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ

Οι κρυφές ματιές που σας ρίχνει κάποιον από τον οικείο σας περίγυρο, δεν περνάνε απαρατήρητες. Μέσα στο επόμενο Σαββατοκύριακο 13+14/03 θα μιλήσει και πιο ανοιχτά.

 

Ζυγός ΤΑ ΑΣΤΡΑ

Συστάσεις και προξενιά έρχονται από την πορεία σας, για εσάς που είστε εργένηδες. Η τύχη είναι μπροστά σας, άρα κρατήστε τις κεραίες σας τεντωμένες.

 

Σκορπιός  Ο ΚΗΠΟΣ ΜΕ ΤΑ ΡΟΔΑ

Μην θεωρείτε… ψάξτε και μάθετε τι συμβαίνει, μέσα στην ζωή του ατόμου που έχετε ερωτευτεί. Σε δεύτερο τόνο κάντε τις απαραίτητες ερωτήσεις.

 

Τοξότης ΤΟ ΒΟΥΝΟ

Συμβαίνουν πολλά στην δική σας ζωή, όπου και πρέπει να λήξετε, πριν κάνετε τα όποια επόμενα αισθηματικά σας βήματα. Το όλα μαζί, ποτέ δεν έχει αίσια πορεία.

 

Αιγόκερως ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΑΝΟΙΧΤΟΙ

Από τα τέλη του Μαρτίου και μετά θα μπορέσετε να μπείτε και πάλι σε μια επικοινωνιακή πορεία με τον άνθρωπο σας, και να κάνετε τα σχέδια σας πράξη.

Υδροχόος Η ΚΑΡΔΙΑ

Οι καλοί σας φίλοι, θα σας κάνουν πολλές προτάσεις για ψυχαγωγία. Εσείς από την δική σας την μεριά, αφήστε τις μελαγχολικές σκέψεις και εστιάστε στο παρόν σας.

 

Ιχθείς ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΜΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ

Υπάρχουν οικονομικές – επαγγελματικές εξελίξεις που θα σας ανανεώσουν. Το  θετικό είναι ότι μπορείτε τώρα, να κάνετε και τα επόμενα σας βήματα.