Ωροσκόπιο Αγάπης – Οι μοιραίες σχέσεις θα έχουν πάντα σκαμπανεβάσματα, χωρισμούς και επανενώσεις

Προβλέψεις για το επόμενο 10ήμερο:

Ζωδιακές προβλέψεις:

 

Κριός

Οι επιτυχίες στην εργασία σας, θα σας φέρουν πιο κοντά σε έναν συνεργάτη σας. Ότι όμως και να προκύψει στα προσεχώς, μην το αποκαλύψετε. Δώστε χρόνο για να δείτε κοινά σημεία!

Ταύρος

Τον τελευταίο καιρό, οι σκέψεις σας πάνε και έρχονται σε κάποια πρόσφατη γνωριμία που έχει δελεάσει την προσωπικότητα σας! Οι εκπλήξεις θα είναι έντονες.

 

Δίδυμοι

Ότι λάθος έχετε κάνει στο παρελθόν σας, φροντίστε αυτό το διάστημα να μην το επαναλάβετε. Θα έρθουν στο μονοπάτι σας άτομα και γεγονότα που πρέπει να φιλτράρετε.

 

Καρκίνος                 

Ξεχάστε όλα τα παλιά και μαζί τις τωρινές εκκρεμότητες που μόνο σας καθυστερούν. Το δεύτερο 15ήμερο του μήνα, θα φέρει νέα πρόσωπα που θα σας ανεβάσουν το κέφι.

 

Λέων

Υπάρχει μια παρεξήγηση με ένα φιλικό σας άτομο, που σας έχει αποξενώσει. Μέσα στο ερχόμενο Σαβ. Κο 13+14/03, θα συναντηθείτε και θα μιλήσετε.

Παρθένος

Η τύχη στα οικονομικά, θα ανοίξει τους δρόμους σας για τα ερωτικά. Επιλογές θα έχετε άρα… σκεφτείτε τι θέλετε να κάνετε και για ποιον λόγο!

 

Ζυγός

Το παρόν σας, είναι γεμάτο από πολλά ερεθίσματα που σας κάνουν και αισθάνεστε πολύ καλύτερα… από κάθε άλλη φορά. Ένας έρωτας από το φιλικό σας περιβάλλον, θα σας εκδηλωθεί.

 

Σκορπιός

Τα προσωπικά σας θέματα, καλό θα ήταν να μην τα κουβεντιάζετε στην εργασία σας. Υπάρχουν μάτια που σας ζηλεύουν και στόματα που σας σχολιάζουν.

 

Τοξότης

Είστε από τα πιο ευνοημένα ζώδια, αυτού του μήνα όπου και κάποιες καταστάσεις στον οικονομικό τομέα, θα καταφέρετε να τις λύσετε άμεσα και μόνιμα.

 

Αιγόκερως

Η θέση σας είναι πολλή λεπτή. Χρειάζεται να πάρετε οριστικές αποφάσεις, για το ποιος θα συνεχίσει μαζί σας, και τι θα αφήσετε στο παρελθόν σας.

 

Υδροχόος

Σε κάποιον έχετε ρίξει, τα δίκτυα σας… αλλά ακόμη δεν τον έχετε πιάσει. Από το τρίτο δεκαήμερο του μήνα, κάποιες εξελίξεις θα σας χαροποιήσουν.

Ιχθείς

Εσείς που έχετε μείνει μόνοι για μεγάλο χρονικό διάστημα, μπορείτε τώρα να πιστέψετε και πάλι στην δύναμη της αγάπης. Κάποιος θα σας πολιορκήσει.