Οι μαντικές Κάρτες του Πασά – Το παρελθόν θα αναζητήσει επανένωση συναισθημάτων

Αισθηματικές προβλέψεις για το επόμενο 15ήμερο:

Κριός  ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Μεγάλη και παρατεταμένη υποστήριξη θα έχετε από τον οικογενειακό σας κύκλο. Ακόμη και αν είστε απόμακροι από τον αγαπημένο σας, σύντομα όλα θα βρουν τις ισορροπίες τους.

Ταύρος ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ

Δεν θα δεχτείτε έτσι τόσο απλά μια επανασύνδεση. Ξέρετε τι ζητάτε! Στα εργασιακά σας, υπάρχουν ανταγωνιστμοί που σας χαλούν την εικόνα και που πρέπει να περιορίσετε!  

 

Δίδυμοι ΤΑ ΚΕΡΜΑΤΑ

Θα χρειαστεί από την τελευταία εβδομάδα του Μαρτίου, να ανεβάσετε παραπάνω τους ρυθμούς σας, έτσι ώστε να ολοκληρώσετε τα σχέδια  που τρέχουν μέσα στο μυαλό σας.

 

Καρκίνος  Η ΚΑΡΔΙΑ

Πολλές οι σκέψεις σας, για το παρελθόν αυτές τις ημέρες και που σίγουρα σας κάνουν και αισθάνεστε περίεργα. Σίγουρα μην αναμοχλεύσετε το άτυχο σας παρελθόν.

Λέων Ο ΔΡΟΜΟΣ

Επικοινωνίες και προσκλήσεις θα έχετε από πολύ και καλό κόσμο. Εσείς που είστε ακόμη μόνοι σας, μπορείτε να ανοίξετε και πάλι την καρδιά σας, σε μια νέα αγάπη.

 

Παρθένος  Η ΓΑΤΑ

Βλέπετε καιρό τώρα, ότι το συντροφικό σας έτερο, έχει πολλά θέματα, αλλά δεν σας τα λέει. Ίσως και τελικά να χρειάζεται τον χρόνο του, για να σας ανοιχτεί περισσότερο.

 

Ζυγός Ο ΑΝΤΡΑΣ

Θετικές οι αντιδράσεις που υπάρχουν αυτό το διάστημα, από το πρόσωπο που αγαπάτε. Τώρα χρειάζεται και από την μεριά σας να κάνετε τις ολοκληρωμένες προτάσεις.

 

Σκορπιός  ΤΟ ΠΑΙΔΙ

Μην είστε και τόσο πιεστικοί, για να πάρετε αποφάσεις με τον άνθρωπο σας γύρω από έναν γάμο ή την δημιουργία οικογένειας! Καλύτερα δείτε και τα οικονομικά σας μεγέθη.

Εύνοια με ζώδια: Του Παρορμητικού Σταυρού 

 

Τοξότης  ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ

Αυτές τις τελευταίες ημέρες του Μαρτίου, θα μπορέσετε να βρείτε πιο πρακτικές λύσεις μαζί με τον σύντροφο σας, για όλα τα επόμενα κοινά σας σχέδια.

 

Αιγόκερως Η ΓΥΝΑΙΚΑ

Είστε κάτω από την παρατεταμένη πολιορκία, του πρώην σας, για ακόμη μια φορά. Ξέρετε ότι έχει αλλάξει πολλά στην ζωή του, και σας θέλει πάλι για μόνιμο σύντροφο του.

Υδροχόος   ΤΟ ΣΠΙΤΙ

Αποφασίστε πως θέλετε πια να κινηθείτε με την σχέση σας. Έχετε καταλάβει ότι είναι  πια θέμα χρόνου ο σύντροφος σας, να σας κάνει προτάσεις πιο επίσημες!

 

Ιχθείς ΤΟ ΑΒΓΟ

Ξεχωρίστε το παρελθόν από το παρόν μέσα στην καρδιά και το μυαλό σας. Οτιδήποτε άλλο, σίγουρα στο τέλος θα πληγώσει κάποιον που δεν ευθύνεται!