Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία – Ο πρώην σου, αξίζει μια ακόμη ευκαιρία?

Προβλέψεις για το επόμενο 15ήμερο:

Κριός  ΤΟ ΠΛΟΙΟ

Δεν μπορείτε να βρείτε  εύκολα το κουμπί, αυτού του νέου σας συντρόφου. Σίγουρα χρειάζεται χρόνος και από εσάς για να γνωριστείτε καλύτερα … και να έρθετε πιο κοντά!

Ταύρος Η ΞΕΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ Ο  ΑΝΤΡΑΣ

Υπάρχουν κίνητρα για εσάς, να κινηθείτε σε πιο αυξημένους ρυθμούς και να μπορέσετε να λύσετε προβλήματα, που έχουν σταλάξει μήνες τώρα μέσα στην καθημερινότητα σας.

 

Δίδυμοι ΤΑ ΠΑΡΑΔΕΙΣΙΑ ΠΟΥΛΙΑ

Οι μέρες είναι άκρως ενδιαφέρουσες καθώς η ερωτική σας ζωή, θα γεμίσει από παλιά πρόσωπα, νέες προτάσεις και όχι μόνο. Εσείς ειδικά που είστε εργένηδες θα μπορέσετε να βρείτε μια ποιοτική συντροφιά.

 

Καρκίνος ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ  

Υπάρχει μέσα στην ζωή σας, κάποιο πρόσωπο που θέλει να σας ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του, τις αισθηματικές! Ακούστε και στον δικό σας τον χρόνο ανταπαντήστε τις δικές σας προτάσεις.

 

Λέων ΤΑ 2 ΣΠΑΘΙΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ

Μπορεί να έχετε ζοριστεί αυτό το χρονικό διάστημα, αλλά τα καλύτερα είναι μπροστά σας. Κάποιος από το παρελθόν θα σας ψάξει και σίγουρα θα σας πείστε για να του δώσετε, μια ακόμη αισθηματική ευκαιρία.

Παρθένος ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ

Μην μένετε μόνο σε αυτά που σας λένε και σας υπόσχονται. Εσείς που είστε ήδη μέσα σε σοβαρές σχέσεις, θα πρέπει να βάλετε τα όρια σας και να ζητήστε να μάθετε τις προθέσεις της άλλης πλευράς.

 

Ζυγός ΤΑ ΑΣΤΡΑ

Έχετε ακούσει πολλά για το άτομο που σας αφορά ερωτικά. Αυτό είναι και κάτι που θα σας κάνει να επικοινωνήσετε μαζί του, έτσι ώστε να μάθετε την πλήρη αλήθεια.

 

Σκορπιός  Ο ΚΗΠΟΣ ΜΕ ΤΑ ΡΟΔΑ

Τα θέματα που έχετε αφήσει σε εκκρεμότητα με τον άνθρωπο σας, θα έρθουν στην επιφάνεια και μάλλον θα θελήσει από την δική του μεριά, να σας μιλήσει για ένα κοινό επίσημο μέλλον.

 

Τοξότης ΤΟ ΒΟΥΝΟ

Δεν  θα πρέπει να στηριχτείτε σε αυτά που σας έχουν υποσχεθεί οι τρίτοι. Μέσα μόνο από τις δικές σας δυναμικές, θα έρθουν οι λύσεις και μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

 

Αιγόκερως ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΑΝΟΙΧΤΟΙ

Εσείς οι αδέσμευτοι, είστε στο στόχαστρο του σύμπαντος, όπου τώρα με την αλλαγή του ζωδιακού μήνα, θα βρείτε νέα άτομα που θα ταιριάζουν στην φιλοσοφία σας αλλά και θα εμπλουτίσουν τα ενδιαφέροντα σας.

Υδροχόος  Η ΚΑΡΔΙΑ

Οι μέρες έχουν εκπλήξεις στον αισθηματικό τομέα.  Χωρισμένοι και απόμακροι σύντροφοι, θα καταφέρουν να μιλήσουν μέσα από επιχειρήματα και να βρουν το κοινό σημείο αναφοράς-επανένωσης.

 

Ιχθείς ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΜΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ

Όλοι οι φίλοι σας έχουν πολλά να σας προσφέρουν. Μην μένετε μόνο στα ερωτικά σας. Άλλωστε μέσα στον μήνα προσεχώς του Κριού -20/03, θα βρείτε νέα αγάπη που θα σας καλύψει.