Κλασσική τράπουλα – Ξαφνικές προτάσεις επανένωσης…για χωρισμένα ζευγάρια

Αισθηματικές προβλέψεις για το επόμενο 20ήμερο:

Κριός ΤΟ ΔΕΚΑ ΚΟΥΠΑ

Δεν θα μιλήσετε ακόμη στο άτομο που έχετε ερωτευτεί. Περιμένετε να έρθουν οι κινήσεις πρώτα από την άλλη πλευρά. Ο νέος μήνας, έχει και κάποια χρήματα που δεν θα τα περιμένετε.

Ταύρος ΤΟ ΕΝΝΕΑ ΚΑΡΟ

Υπάρχουν πολλά ζητήματα στην καθημερινότητα του ατόμου, που σας αφορά και μάλλον θα χρειαστεί τώρα να δείξετε την υπομονή σας. Από τον Απρίλιο… όλα θα γίνουν πιο εύκολα και βατά!

 

Δίδυμοι ΤΟ ΕΦΤΑ ΚΟΥΠΑ

Οι προσφορά σας στην αγάπη, είναι κάτι που σίγουρα έχει αντιληφθεί το ταίρι σας, και θέλει άμεσα και με τον τρόπο του, να σας την ανταποδώσει. Από την νέα εβδομάδα θα μπορέσετε να μιλήσετε και για κάτι περισσότερο!         

 

Καρκίνος ΤΟ ΟΧΤΩ ΣΠΑΘΙ         

Μην επιτρέπετε να σας κοροϊδεύει κανείς στις αισθηματικές σχέσεις. Εξερευνήστε πιο βαθιά αυτά που σας λένε και σας τάζουν. Η προηγούμενη σας εμπειρία, σας είναι τώρα πολύτιμη.

 

Λέων ΤΟ ΤΡΙΑ ΚΟΥΠΑ

Μην βιάζεστε να εξάγετε τα συμπεράσματα σας, για το καινούργιο άτομο που έχει μπει στην ζωή σας. Ακόμη είναι νωρίς και θα πρέπει να βρείτε χρόνο για να περάσετε μαζί.  

Παρθένος ΤΟ ΕΦΤΑ ΚΑΡΟ

Το άτομο που σας πολιορκεί, πιθανόν τις επόμενες ημέρες να σταματήσει τις δράσεις του, μόνο και μόνο για να δει τι εσείς θα κάνετε μέσα από τις δικές σας πρωτοβουλίες.

 

Ζυγός ΤΟ ΤΡΙΑ ΚΑΡΟ

Μια σειρά από συζητήσεις, θα γίνουν αυτό το διάστημα μέσα στην σχέση σας που θα σας φέρουν πιο κοντά. Πολλά από τα παλιά σας κοινά προβλήματα θα προσπεραστούν.

 

Σκορπιός ΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΠΑΘΙ

Κάποιες στιγμές αδικείτε τον εαυτό σας, με αυτά που κάνετε στην ερωτική σας ζωή. Ίσως και να πρέπει να βρείτε τι κάνετε λάθος και άμεσα να το διορθώσετε.

 

Τοξότης ΤΟ ΔΥΟ ΚΟΥΠΑ

Η καρδιά και το μυαλό σας είναι άκρως μπερδεμένα. Τώρα που έχετε μείνει μόνοι καιρό, σκέφτεστε έντονα τον πρώην σας. Μην κάνετε όμως ακόμη  κάποια επικοινωνιακή κίνηση.

 

Αιγόκερως Ο ΑΣΣΟΣ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Κάποιες στιγμές σκέφτεστε ότι πρέπει να φύγετε μόνιμα και μακριά από άτομα και καταστάσεις που δεν έχουν να σας δώσουν, κάτι που να συμπληρώνει την δική σας ζωή και καρδιά.

Υδροχόος ΤΟ ΕΞΙ ΣΠΑΘΙ

Τα τρυφερά σας συναισθήματα είναι έντονα, και δεν μπορείτε να τα κρύψετε. Το άτομο που έχετε ερωτευτεί, μέσα στην καινούργια ζωδιακή εποχή του Κριού 20/03 θα σας ψάξει πολύ και παρατεταμένα.

 

Ιχθείς ΤΟ ΠΕΝΤΕ ΚΑΡΟ

Μην προσφέρετε τον χρόνο σας σε άτομα, που δεν ξέρουν τι θέλουν. Έχετε περάσει από τέτοιες καταστάσεις, και τώρα καλείστε σε όλα σας να είστε επί δύο πιο προσεχτικοί.