14-21/03 Εβδομαδιαίες προβλέψεις – Ποιά τα τυχερά ζώδια των ημερών?

Για όλους:

Κριός

Η ερωτική μοναξιά δεν θα πρέπει να σας πτοεί. Αυτό αντιστοίχως σας δίνει μια παραπάνω δυναμική στο να αντιμετωπίσετε όλα τα άλλα ζητήματα σας.

Ταύρος

Ανήκετε στα πιο δημοφιλή ζώδια της εποχής, όπου πολλές ευκαιρίες θα έρθουν στον δρόμο σας. Είναι ένας μήνας που θα σας φέρει αντιμέτωπους με το παρελθόν σας επίσης.

 

Δίδυμοι

Ξεκαθαρίστε την θέση σας, και θα δείτε ότι όλοι αυτοί που είναι γύρω σας, θα δείξουν την αληθινή τους πρόθεση προς εσάς. Όλα τα άλλα είναι στο δικό σας χέρι.

 

Καρκίνος

Μπορείτε να ανεβάσετε τους ρυθμούς σας και να πιάσετε πιο εύκολα από ότι νομίζετε τους στόχους σας. Μην ανησυχείτε για τον άνθρωπο σας, θα σας ακολουθήσει.

 

Λέων

Οι σκέψεις και τα συναισθήματα αυτού που αγαπάτε, είναι ακόμη κλειδωμένα. Αυτό που δεν ξέρετε είναι ότι έχει κάποια τρίτα προβλήματα που τον καθυστερούν από την γνωριμία σας.

Παρθένος

Αυτόν τον Χειμώνα… οι μπαταρίες σας γέμισαν. Το μόνο που σας απομένει είναι να βάλετε σε ευθεία τα προγράμματα σας και να τα υλοποιήσετε. 

 

Ζυγός

Αποκλείστε από την καθημερινότητα σας, άτομα και υποθέσεις που δεν έχουν κάτι ωφέλιμο να σας προσφέρουν. Δεν είστε εσείς που θα κάνετε εκπτώσεις στα θέλω σας.

 

Σκορπιός

Μπορείτε να πάτε την δουλειά και όλα τα οικονομικά σας δεδομένα – έργα πιο κάτω… αν αποφασίσετε να δώσετε παραπάνω χρόνο και παρουσία σε αυτά.

 

Τοξότης

Τα συναισθήματα σας είναι αρκετά μπερδεμένα και αυτό που θέλετε, είναι να πάρετε απαντήσεις. Κάποιος κοινός φίλος με τον πρώην σας, θα σας φέρει νέα του.

 

Αιγόκερως

Ώρα να βρείτε και πάλι την φόρμα σας. Υπάρχουν πολλά και ενδιαφέρουσες προτάσεις για δουλειά που θα πρέπει να τσεκάρετε άμεσα.

 

Υδροχόος

Το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, είναι και αυτό έτοιμο από την δική του μεριά, να σας μιλήσει με όλη την αλήθεια του, για τα συναισθήματα του.

Ιχθείς

Ο αγαπημένος σας, θέλει να κάνει κάποιες σημαντικές αλλαγές μέσα στην ροή της καθημερινότητα σας, και θα ζητήσει τις πολύτιμες συμβουλές σας.