Σμυρνέικη Χαρτομαντεία …και επιτέλους εξομολόγηση συναισθημάτων από άντρες

Προβλέψεις για το επόμενο 15ήμερο:

Κριός  ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ

Βρείτε και λίγο χρόνο για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Σίγουρα θα έχετε πολλά να κάνετε.. και να σκεφτείτε όλα τα επόμενα σας βήματα. Οι προτάσεις πλησιάζουν!

Ταύρος ΤΟ ΦΩΣ

Δεν θα χρειαστεί να είστε για πολύ ακόμη στην αναμονή. Τώρα που το σύμπαν συμμαχεί μαζί σας, εσείς θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις και στα πιο δύσκολα αισθηματικά σας ζητήματα.

 

Δίδυμοι Η ΓΑΙΑ

Το ερωτικό κρυφτούλι, δεν σας αφορά. Ξέρετε τι θέλετε και πως το θέλετε, άρα ξεκαθαρίστε άμεσα τις προθέσεις σας και θα δείτε ότι θα λάβετε τις απαντήσεις που σας αρμόζουν.

 

Καρκίνος ΤΟ ΑΣΤΡΟ        

Δεν μπορείτε άμεσα να μπείτε σε μια νέα σχέση. Υπάρχουν ακόμη μέσα στην καρδιά σας, πολλά κατάλοιπα που χρειάζονται ικανό χρόνο, για να ξεπεραστούν και να σβήσουν.

 

Λέων ΤΟ ΠΥΡ

Αυτά που σας έχουν μεταφέρει – πει για τον σύντροφο σας, μάλλον σας έχουν ενοχλήσει. Είναι στο δικό σας το χέρι, για το πώς θα διαχειριστείτε τις καταστάσεις από εδώ και μετά. 

Παρθένος Ο ΑΝΤΡΑΣ

Θέλετε αυτό το διάστημα, να ανοίξετε συζητήσεις με τον άνθρωπο σας, για όλα αυτά που τόσο καιρό έχετε αφήσει σε μια αδικαιολόγητη στασιμότητα και χωρίς λύσεις.

 

Ζυγός ΤΟ ΥΔΩΡ

Ψάχνετε πάντα την ποιότητα και αυτό που σας νοιάζει… είναι να βρείτε αυτόν που μπορεί να κρατήσει με ασφάλεια την καρδιά σας. Όλα τα παλιά απλά ξεχάστε τα.

 

Σκορπιός Η ΑΜΜΟΣ

Μπορεί να έχετε παραμένει στην εργένικη ζώνη, για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά αυτό σας έχει δώσει και τις πρακτικές ευκαιρίες, για να ασχοληθείτε τα μέγιστα με την εργασία σας.

 

Τοξότης Ο ΑΕΡΑΣ

Οι δομές της σχέσης σας είναι καλές. Αυτό να το έχετε κατά νου. Μια παρεξήγηση ή ένας καυγάς, σίγουρα δεν είναι ποτέ αρκετά για να έρθει ένας χωρισμός.

 

Αιγόκερως Η ΑΚΤΙΝΑ

Μπορείτε να μιλήσετε πια στον άνθρωπο σας, για όλα αυτά που επιθυμείτε να τροποποιηθούν στην σχέση σας, και κάπως έτσι να περάσετε σε μια επίσημη δέσμευση. 

Υδροχόος ΟΙ ΠΥΛΕΣ

Πολλά αυτά που θέλετε να μάθετε, για τον νέο σας σύντροφο αλλά δεν είναι ακόμη η σωστή ώρα, για να τα ρωτήσετε. Μέχρι τότε, απλά απολαύστε το διάστημα αυτό!

 

Ιχθείς ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ

Αυτά που πιστεύετε, μην τα αλλάζετε προς χάριν κάποιου ερωτικού ενθουσιασμού. Γνωρίζετε τον εαυτό σας, και σε καμία των περιπτώσεων, δεν θα κάνετε εκπτώσεις.