Χαρτομαντεία Αιγυπτιακή – Τα αντίθετα πάντα θα έλκονται

Αισθηματικές προβλέψεις για το επόμενο 15ήμερο:

Κριός : Η ΚΑΡΔΙΑ

Η τύχη είναι με το μέρος σας, και αυτό μπορείτε να το εξαργυρώσετε μέσα από μια επανασύνδεση, που θα έρθει και πάλι στην επιφάνεια. Θέστε από νωρίς τα προαπαιτούμενα σας.

Ταύρος : ΟΙ 4 ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Μπορεί να έχετε κάποιες αντικειμενικές δυσκολίες με τον άνθρωπο σας, αλλά από τα μέσα του τρέχοντος μηνός, αυτό σιγά – σιγά και ένεκα των ώριμων διαλόγων θα προσπεραστεί.

 

Δίδυμοι : ΟΙ ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ

Θα δεχτείτε μια έντονη και παρατεταμένη πολιορκία από το πρόσωπο που και εσείς έχετε βάλει στο στόχαστρο σας. Επιτέλους τα πράματα θα κινηθούν και η σχέση που επιθυμείτε θα ξεκινήσει.

 

Καρκίνος : Ο ΗΛΙΟΣ

Πολλά αυτά που έχετε ακούσει, αλλά ακόμη δεν έχουν γίνει πράξη από το άτομο που θέλετε. Αποφασίστε όταν είστε συναισθηματικά έτοιμοι, για τις όποιες επόμενες σας κινήσεις.

 

Λέων : ΤΟ ΡΟΔΟ

Αν έχετε βρει κάποιον νέο έρωτα, το ιδανικό θα ήταν να μην αποκαλύψετε τα πάντα για το παρελθόν και το παρόν σας. Αφήστε τον χρόνο και τις συνθήκες να σας φέρουν πιο κοντά.

Παρθένος : ΟΙ ΒΕΡΕΣ

Οι όποιες επικοινωνιακές διαφορές υπάρχουν με το ταίρι σας, σύντομα θα λήξουν. Αυτό θα γίνει μέσα από την πρωτοβουλία του συντρόφου σας, που δεν θέλει να σας χάσει από την καθημερινότητα του.

 

Ζυγός : ΤΟ ΚΕΡΙ

Η πορεία σας με το πρόσωπο που έχετε ερωτευτεί, θα ξαναξεκινήσει μετά το διάλειμμα που κάνατε. Μάλλον τώρα είστε και οι δύο πιο σοφοί, και θα αποφύγετε και τα σχετικά λάθη.

 

Σκορπιός : ΟΙ ΠΥΛΕΣ

Εσείς οι ελεύθεροι και οι χωρισμένοι, δεν θα μείνετε για πολύ ακόμη σε αυτήν την κατάσταση. Ο μήνας του Κριού -20/03, θα σας φέρει μια νέα και έντονη ιστορία αγάπης.

 

Τοξότης : Η ΣΕΛΗΝΗ

Ότι και να είναι αυτό που τελικά σας ενοχλεί στις συμπεριφορές του συντρόφου σας, θα πρέπει άμεσα να το αναφέρετε μαζί με τις προτεινόμενες σας λύσεις.

 

Αιγόκερως : ΟΙ 2 ΑΝΤΡΕΣ

Έχετε δείξει ατελείωτη  υπομονή, με τον παρόντα σύντροφο σας και ίσως και να πρέπει τώρα να δηλώσετε και τι ζητάτε για την πορεία σας. Χρήματα και καλές ειδήσεις έρχονται και σας ανακουφίζουν.

 

Υδροχόος : ΤΟ ΚΟΡΑΛΙ

Μην συμμετέχετε και μην λέτε πολλά για την οικογένεια και τα περιβάλλοντα του συντρόφου σας. Υπάρχουν σίγουρα πολλά πράματα και καταστάσεις που δεν τις ξέρετε.

 

Ιχθείς : Ο ΑΔΑΜΑΝΤΑΣ

Μέσα στο τετράγωνο σας μυαλό βάλτε ένα χρονικό όριο, και μέχρι πότε μπορείτε να αναμένετε το άτομο που έχετε αγαπήσει. Αυτήν την φορά μην κάνετε εκπτώσεις.