ΤΑΡΩ αγάπης – Επικοινωνίες και επανασυνδέσεις για όλα τα ζώδια

Προβλέψεις για το επόμενο 15ήμερο:

ΚΡΙΟΣ : Η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

Τίποτα δεν αλλάζει, αν εσείς δεν αλλάξετε πρώτα. Υπάρχουν ακόμη προβλήματα με τον άνθρωπο σας, αλλά σίγουρα μέσα από τον διάλογο μπορείτε να τα ξεπεράσετε.

ΤΑΥΡΟΣ : Η ΣΕΛΗΝΗ

Αποφύγετε να επαναλάβετε λόγια, που πιθανόν να ενοχλούν τον σύντροφο σας και ειδικά ότι συσχετίζεται με τον παρελθόν του.  Οι ελεύθεροι θα έχουν νέα φλερτ στον κύκλο τους.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ : Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Μην απορείτε που ακόμη είστε μόνοι σας, ερωτικά ή και κοινωνικά. Καιρό τώρα έχετε αποσυρθεί και είστε χαμένοι μέσα στα εργασιακά σας. Από τον καινούργιο μήνα, θα υπάρξει κίνητρο για κάτι νέο.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : Ο ΗΛΙΟΣ

Μέσα στο μυαλό σας έχετε χτίσει περίεργα σενάρια,  για αυτόν τον καινούργιο σύντροφο που έχει μπει στην ζωή σας. Δώστε παραπάνω χρόνο για να γνωριστείτε σε βάθος.

 

ΛΕΩΝ : Ο  ΚΟΣΜΟΣ

Ο άνθρωπος σας έχει όλη τη θετική διάθεση, να σας βοηθήσει για να βρείτε λύσεις στα οικονομικά προβλήματα που έχετε. Φροντίστε να του ανταποδώσετε κάτι που θα τον ευχαριστούσε επίσης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : Ο ΤΡΕΛΟΣ

Το μυαλό σας κάνει συνεχώς κύκλους γύρω, από το παρελθόν και όλα αυτά που ζήσατε τότε. Μάλλον πρέπει να σκεφτείτε τι άλλο μπορείτε να κάνετε και να εξελιχθείτε.

 

ΖΥΓΟΣ : Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Χάνεστε μέσα σε αισθηματισμούς κάθε φορά που σας μιλάει κάποιος, που όμως ξέρετε ότι δεν είναι και η ιδεατή προσωπικότητα, για εσάς και αυτά που θέλετε να σας προσφερθούν.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : ΤΟ ΑΡΜΑ

Από τα πιο ευνοημένα ζώδια, που θα καταφέρουν να βγουν από σχέσεις και ερωτικές ιστορίες που δεν έχουν, να τους προσφέρουν κάτι ποιοτικό και σοβαρό!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ : ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ 

Το συντροφικό σας έτερο, αυτό που θέλει είναι να σας μιλήσει, για τα άμεσα σχέδια του, που συσχετίζονται με γάμο. Όπως και να είναι τα πράματα, εσείς σκεφτείτε τα πάντα δύο φορές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Δεν θα πρέπει πραγματικά να ενδιαφέρει κανέναν, το κάνετε μέσα στην σχέση ή τον γάμο σας. Μάλλον εσείς έχετε ανοίξει τις πόρτες και επιτρέπετε να ασχολούνται με τα εσώτερα σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ :  Ο  ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Το να είστε και να παραμένετε μέσα σε δεσμούς που μόνο σας προκαλούν ανασφάλεια, σίγουρα δεν σας τιμά. Βρείτε τις ισορροπίες σας και πράξτε υπέρ σας.

 

ΙΧΘΕΙΣ : Ο  ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ

Υπάρχει μια αισιόδοξη νότα, για επανασύνδεση με το πρόσωπο που ακόμη αγαπάτε. Από το τέλος του μήνα, θα μπορέσετε να ξεπεράσετε κάποιες από τις παρεξηγήσεις, που είχαν συντελεστεί.