Αστρολογία Σχέσεων – Τι αλλάζει προσεχώς σε σχέσεις και φιλίες?

Προβλέψεις για το επόμενο 2μηνο:

Κριός

Οι καταστάσεις μέσα στην οικογένεια και την σχέση σας γενικότερα με τον σύντροφο σας, θα γίνουν απείρως καλύτερες. Ίσως και κάποια λεφτά που περιμένετε να έρθουν άμεσα. 

Ταύρος

Αυτή η τρέχουσα εβδομάδα θα είναι πολλή κουραστική καθώς πρέπει να τακτοποιήσετε πολλά θέματα, γύρω από την εργασία και τις λοιπές σας  υποχρεώσεις.

 

Δίδυμοι

Μην δίνετε χρόνο σε άτομα, που ξέρετε ότι δεν έχουν ή δεν μπορούν να σας δώσουν κάτι περισσότερο. Η αναμονή σας μόνο σε αδιέξοδο μπορείτε να σας φέρει τελικώς.

 

Καρκίνος                 

Με την αλλαγή ζωδίου, να σας κάνει ακόμη πιο γοητευτικούς στο άλλο φύλο, εσείς θα βρεθείτε στο επίκεντρο καταστάσεων και γεγονότων, που θα σας ανανεώσουν την διάθεση.

 

Λέων

Η ατμόσφαιρα μέσα στον δεσμό σας, θα είναι εξαιρετικά καλή πλέον και κάπως έτσι θα μπορέσετε να βρείτε και τις μεταξύ σας ισορροπίες, και να κάνετε πιο σταθερά βήματα.

 

Παρθένος

Μπορείτε να μιλήσετε πιο ανοιχτά και σοβαρά στον άνθρωπο σας, για όλα αυτά που έχουν γίνει τις τελευταίες ημέρες, και να βρείτε μόνιμες λύσεις που θα εξυπηρετούν και τις δύο πλευρές.

Ζυγός

Η σημασία που δίνετε σε κάποιον έχει γίνει πλήρως αντιληπτή. Αυτό μέχρι τα τέλη του Μαρτίου, θα φέρει επικοινωνίες και ευχάριστες συναντήσεις.

 

Σκορπιός

Η προσοχή σας θα πρέπει να είναι πιο κοντά στην εργασία και τα οικονομικά σας. Από τον Απρίλιο,  θα έχετε και θετικές εξελίξεις στα αισθηματικά σας.

 

Τοξότης

Οι θέσεις και οι προτάσεις σας, έχουν κάνει τον σύντροφο σας, να ζηλεύει τα πάντα και τους πάντες γύρω σας. Πιθανόν και μια πρόταση δέσμευσης – γάμου να έρθει από εκεί που δεν το περιμένετε.

 

 

Αιγόκερως

Θα χρειαστεί άμεσα να ανεβάσετε τους προσωπικούς σας ρυθμούς και να βρείτε χρόνο, για να ασχοληθείτε και με την οικογένεια – σύντροφο σας.

 

Υδροχόος

Αυτές τις ημέρες του νέου ζωδιακού  κύκλου, θα έχετε πολλές προσεγγίσεις από παλιό και νέο κόσμο. Ίσως και να πρέπει να ξεκαθαρίσετε τι χρειάζεται από εδώ και μετά.

Ιχθείς

Εσείς που είστε μόνοι, θα μπορέσετε να βρείτε καινούργιο ταίρι. Οι παρέες σας ήδη σας ετοιμάζουν ένα προξενιό που θα τραβήξει την δύσκολη σας προσοχή.