Τσιγγάνικη τράπουλα – Στροφή σε παλιές σχέσεις και συντρόφους για κάποια ζώδια

Προβλέψεις για το επόμενο 15ήμερο:

Κριός  ΤΟ ΦΩΣ

Όλα αυτά που έχετε ακούσει για το πρόσωπο που είστε σε σχέση, ίσως και τελικά να έχουν μια βάση αλήθειας. Σίγουρα εσείς θα πρέπει να το ψάξετε πολύ περισσότερο.

Ταύρος Ο ΑΝΤΡΑΣ

Είστε απόλυτα αποφασισμένοι, να κάνετε τα πιο αυστηρά σας ξεκαθαρίσματα σε φιλίες και πιο προσωπική ζωή. Τουλάχιστον κοντά σας, θα μείνουν όσοι πραγματικά το αξίζουν!

 

Δίδυμοι ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

Έχετε μιλήσει πολύ, αυτό το τελευταίο διάστημα… με κάποιον φίλο συνεργάτη σας, και μέσα από την πιο προσωπική επαφή σας, έχει δημιουργηθεί ένας όμορφος έρωτας.

 

Καρκίνος ΤΟ ΦΥΛΑΧΤΟ  

Ανοίξτε περισσότερο τα μάτια σας! Μπορεί να έχετε χωρίσει το διάστημα αυτό… αλλά η καλή σας η τύχη σας φέρνει στο μονοπάτι σας, αυτόν που μόνο που σας ταιριάζει. 

 

Λέων ΟΙ ΒΕΡΕΣ

Οι συμπτώσεις είναι ιδιαίτερες! Ετοιμαστείτε για επανασυνδέσεις που θα έχουν μόνιμο χαρακτήρα. Επίσης στην εργασία σας να αναμένετε προαγωγή – εξέλιξη!

Παρθένος ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

Πολλά τα σενάρια που περνάνε από το μυαλό σας, και που σίγουρα θα σας κάνουν να δείτε τον άνθρωπο σας, με μια άλλη ματιά. Από τον Απρίλιο, θα έχετε και περισσότερα χρήματα.

 

Ζυγός Η ΓΥΝΑΙΚΑ

Οι φίλοι σας θέλουν να σας μεταφέρουν κάποια νεότερα από τον πρώην σας, που μάλλον σας αφορούν καθώς ακόμη ελπίζετε σε μια άμεση επανασύνδεση.

 

Σκορπιός Ο ΗΛΙΟΣ

Σίγουρα έχετε πολλές επιλογές αλλά εσείς θα πρέπει να σκεφτείτε ώριμα, που θα θέλατε να δώσετε την καρδιά σας. Αφήστε τους χαρακτήρες να σας εκδηλωθούν!

 

Τοξότης Η ΚΑΡΔΙΑ

Έχετε κάποια δικαιολογημένα παράπονα από τον άνθρωπο που αγαπάτε. Είναι μόνο θέμα λίγου χρόνου για να σας δώσει απαντήσεις και να κάνει πράξεις!

 

Αιγόκερως Ο ΔΡΟΜΟΣ

Μια ερωτοφιλία που καιρό τώρα πάει και έρχεται…από την καινούργια εβδομάδα -22/03, θα σας αποκαλυφθεί. Σίγουρα ξέρετε τι θέλετε, άρα απαντήστε σωστά και με επιχειρηματολογία.

 

Υδροχόος ΤΟ ΚΕΡΜΑ

Αν ψάχνετε για μια νέα αγάπη… ιδανικά απομακρυνθείτε από τις κοινές παρέες.  Η Άνοιξη  στην συνέχεια της, έχει ενδιαφέρουσες επαφές και συνεργασίες!

Ιχθείς Ο ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ

Λόγια και κουτσομπολιά τρέχουν στην αυλή σας, για κάποιον που έχετε ερωτευτεί. Ακούστε με προσοχή τα πάντα, και αξιολογείστε στα σύμφωνα με τα δεδομένα σας.