Οι Κάρτες των Αγγέλων – Προτάσεις για ένωση ζευγαριών

Προβλέψεις Απριλίου:

Κριός   Η Ελευθερία

Στην οικογένεια σας, θα έρθουν οι λύσεις που αναζητάτε. Αυτό θα σας φέρει και πιο κοντά στον άνθρωπο σας, που επιθυμεί πια να αφήσετε όλα τα κακώς κείμενα στο παρελθόν.

Ταύρος –  Η Μουσική 

Θα χρειαστεί να γίνετε πιο κάθετοι σε αυτά που θέλετε από τον σύντροφο σας. Πιθανόν και ακόμη να μην έχετε αντιληφθεί τι σας κάνει… χαρούμενους.

 

Δίδυμοι Το Ρομαντικό Ειδύλλιο

Μην ακούτε τι σας λένε οι τρίτοι, για το ιδιαίτερο πρόσωπο, που έχετε μέσα στην καρδιά σας καιρό τώρα. Άλλωστε, μέσα στην επόμενη εβδομάδα, θα έχετε επικοινωνίες.

 

Καρκίνος Η Φύση

Μάλλον πιο πολύ αυτή η καινούργια ρομαντική ιστορία σας ταλαιπωρεί, παρά σας δίνει χαρές. Δείτε τα πάντα με μια πιο ώριμη – λογική ματιά, και αποφασίστε.

 

Λέων Η Νέα Αγάπη

Είναι μια καλή εποχή, που πρέπει να δράσετε έτσι ώστε να ξεφύγετε, από τις σκέψεις και τους φαύλους κύκλους του παρελθόντος. Ο Απρίλιος, έχει εκπλήξεις για το ζώδιο σας.

Παρθένος Ο Φύλακας Άγγελος

Ασχοληθείτε πιο ενεργά με την δική σας καθημερινότητα και μην δίνετε αφορμές σε τρίτα άτομα. Η προσωπική σας ζωή, επίσης χρειάζεται μια ανανέωση.

 

Ζυγός Το Ησυχαστήριο

Είστε από τα πιο τυχερά ζώδια, που θα μπορέσετε να λήξετε καταστάσεις που δεν ταιριάζουν πια με την δική σας στάση ζωής και γενικότερη φιλοσοφία.

 

Σκορπιός Η Δύναμη

Όλος αυτός ο μήνας, θα κυλήσει ήρεμα και με τους δικούς σας ρυθμούς. Σαφώς πια και μπορείτε να μιλήσετε και πιο αναλυτικά με το ταίρι σας, ακόμη και για κάτι επίσημο.

 

Τοξότης Η Αρμονία

Τα οικονομικά και γενικότερα η εργασιακή σας δυναμική πολλαπλασιάζεται. Αυτό θα σας δώσει σίγουρα ένα προβάδισμα και στον ερωτικό τομέα.

 

Αιγόκερως Η Υλοποίηση

Εσείς που είστε ακόμη μόνοι ή στο κλαμπ των εργένηδων, θα μπορέσετε να βρείτε μια νέα ερωτική συντροφιά, μέσα από τους κοινωνικούς σας κύκλους.

Υδροχόος  Ο Εορτασμός

Το συντροφικό σας έτερο, θέλει να σας μιλήσει πιο ανοιχτά για όλα αυτά που τον προβληματίζουν μέσα στον δεσμό σας. Σίγουρα θέστε και τις δικές σας προτάσεις.

 

Ιχθείς Οι Ιδέες και η Έμπνευση

Μέσα στον κοινωνικό σας περίγυρο, έχετε κάνει πραγματικά την διαφορά. Αυτό έχει ήδη κεντρίσει κάποιον ερωτικά, που έχει σκοπό να σας προσεγγίσει.