Ερωτική ΤΑΡΩ – Ποια ζώδια θα έχουν συναισθηματική εύνοια τον Απρίλιο

Προβλέψεις Απριλίου:

ΚΡΙΟΣ : Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Με όλους τους τρόπους, θα προσπαθήσει το συντροφικό σας έτερο, να ξανακερδίσει την προσοχή σας, αλλά και να φέρει εις πέρας όλα αυτά που σας έχει υποσχεθεί.

ΤΑΥΡΟΣ :  ΤΟ ΑΡΜΑ

Πηγαίνετε πιο συντηρητικά σε αυτήν την νέα σχέση. Ακόμη δεν ξέρετε πολλά για τον σύντροφο σας, άρα το καλύτερο είναι να παρατηρείτε και να ρωτάτε περισσότερο.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ : ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ 

Δεν χρειάζεται να κοντράρεστε συνέχεια με τον άνθρωπο σας, καθώς ξέρετε ότι όλα αυτά έχουν δημιουργηθεί από το παρελθόν του, που τον ενοχλεί ακόμη.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Κάποια φιλικά σας πρόσωπα, έχουν κάνει ότι μπορούν για να σας επανασυνδέσουν με τον πρώην σας. Από τον καινούργιο μήνα, θα υπάρξουν μεγάλες εξελίξεις.

 

ΛΕΩΝ : Ο  ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Ερωτικές εξομολογήσεις, σας περιμένουν από εκεί που δεν το ξέρετε. Οι μέρες θα φέρουν και κάποιες οικονομικές υποσχέσεις, που σίγουρα θα σας ανακουφίσουν.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : Ο  ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ

Μην βγαίνετε από την ρότα και τα στρωμένα σας προγράμματα, προκειμένου να εξυπηρετήσετε κάποιους τρίτους. Πιθανόν και να απογοητευτείτε εν τέλει.

ΖΥΓΟΣ : Η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

Θέλετε να καταφέρετε να ξεφύγετε από κάποια πράματα και το μόνο σίγουρο, είναι ότι σε αυτό μόνο εσείς μπορείτε να το κάνετε και χωρίς τις συμβουλές των άλλων.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Η ΣΕΛΗΝΗ

Δεν έχετε χρόνο για χάσιμο και αυτό είναι κάτι, που το εν δυνάμει ταίρι σας, το έχει καταλάβει. Από τις ερχόμενες ημέρες, θα βρείτε και κοινά σημεία αναφοράς… πιο ερωτικά!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ : Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Πιστέψτε περισσότερο στον εαυτό σας και θα διαπιστώσετε ότι εύκολα, θα έρθουν οι λύσεις  σε κάθε τομέα που σας απασχολεί. Σίγουρα και στα περίπλοκα οικονομικά σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Ο ΗΛΙΟΣ

Χαμογελάστε περισσότερο και σκεφτείτε θετικά. Τώρα που έχετε ξεκινήσει και πάλι την επαφή με τον άνθρωπο που θέλετε, θα μπορέσετε να επανασυνδεθείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ :  Ο  ΚΟΣΜΟΣ

Οι εξελίξεις είναι έξω από την πόρτα σας. Σίγουρα μπορείτε να αλλάξετε πολλά στην ζωή σας και να είστε πολύ πιο ευτυχισμένοι. Χρήματα που περιμένετε έρχονται άμεσα.

 

ΙΧΘΕΙΣ :  Ο ΤΡΕΛΟΣ

Ειδοποιήσεις θα  έχετε από κάποιον παλιότερο γνώριμο σας. Υπάρχουν κάποια  θέματα που έχουν μείνει σε εκκρεμότητα και θέλει να τα επαναφέρει.