Αστρολογία Σχέσεων – Οι δεσμοί θα περάσουν σε επόμενο επίπεδο!

Προβλέψεις για τον Απρίλιο:

Κριός

Η σχέση σας είναι σε ένα οριακό σημείο, που πρέπει να επέμβετε και να σώσετε συναισθήματα και επένδυση γενικότερα. Ο σύντροφος σας, θα σας ακολουθήσει. 

Ταύρος

Είστε έτοιμοι να κατακτήσετε την κορυφή. Αυτό το διάστημα είναι ιδανικό για τις επιχειρηματικές σας δράσεις… που θα δεχτούν υποστήριξη από άτομα κύρους.

 

Δίδυμοι

Δεν μπορείτε να γίνετε και πάλι ο εύκολος αισθηματικός στόχος, για τον πρώην σας, που επιθυμεί να επιστρέψει και να του δώσετε άμεσα, μια ακόμη ευκαιρία.

 

Καρκίνος                 

Η ζωής σας είναι κάτι από παρελθόν και παρόν μαζί. Χρειάζεστε ένα βήμα ανανέωσης και αυτό θα σας το προσφέρει μια νέα αγάπη, που δεν θα θυμίζει σε τίποτα τα παλιά.

 

Λέων

Η ανάγκη σας, για αισθήματα που εκφράζονται μέσα από ποιότητα και αλήθεια, θα καλυφθεί… και στο μονοπάτι σας θα έρθει, ένα άτομο που ανήκει καιρό τώρα στον φιλικό σας κύκλο!

Παρθένος

Είστε κάτω από το ερωτικό μικροσκόπιο κάποιου που δείχνει να θέλει, να σας πλησιάσει πολύ περισσότερο. Οι μέρες θα δώσουν αφορμές για πιο προσωπικές επικοινωνίες.

 

Ζυγός

Κάτι έχετε κάνει λάθος και το ξέρετε. Αυτό που στο τώρα ζείτε δεν σας ανήκει… και μάλλον άμεσα θα χρειαστεί να κάνετε κάποιες καταλυτικές αλλαγές!

 

Σκορπιός

Ο ρόλος του ζηλιάρη που έχετε πάρει μέσα στον δεσμό σας, δεν είναι αυτός που σας αξίζει. Όπως και να έχουν οι καταστάσεις, πρέπει να τις διορθώσετε.

 

Τοξότης

Έχετε προβάδισμα, στην καρδιά κάποιου. Μέχρι να φύγει ο Ήλιος από τον Κριό, εσείς οι δύο θα έχετε κάνει έναν σοβαρό διάλογο… που θα φέρει και μια νέα σχέση.

 

Αιγόκερως

Κάποιο καινούργιο έρχεται στην καθημερινότητα σας, και θα σας δώσει ότι όλοι οι προηγούμενοι πήραν από την καρδιά σας. Στην δουλειά σας θα σημειώσετε μεγάλες επιτυχίες.

 

Υδροχόος

Πάντα σαν ζώδιο, έχετε πολλούς άσσους στο μανίκι σας, και πιθανόν αυτές τις ημέρες, θα χρειαστεί κάποιους να τους χρησιμοποιήσετε. Σίγουρα κάτι αλλάζει.

Ιχθείς

Η ασυνεννοησία και το πάγωμα των συνομιλιών, με κάποιον… σας έχει παραξενέψει. Μην κάνετε κάποια κίνηση ακόμη απλά αφήστε τις καταστάσεις να εξελιχθούν.