Κλασσική Τράπουλα – Λόγια και προτάσεις που θα εκπλήξουν κάποιους

Προβλέψεις για το επόμενο 10ήμερο:

  

Κριός  ΔΕΚΑ ΚΟΥΠΑ

Αποδείξεις αγάπης θα σας ζητήσει το έτερον σας ήμισυ. Αυτό θα πρέπει να σας χτυπήσει και κάποια καμπανάκια, καθώς έχετε πλήρως επαναπαυτεί.

Ταύρος ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΠΑΘΙ

Ενεργοποιηθείτε και θα δείτε ότι τώρα, από τον μήνα του Απριλίου… όλα μπορούν να βελτιωθούν μέσα στην καθημερινότητα σας. Ακόμη και η μοναξιά σας!

 

Δίδυμοι ΑΣΣΟΣ ΚΟΥΠΑ

Δεν είστε για διλήμματα και μπερδεμένες σχέσεις. Ξέρετε τι ζητάτε και αυτό θα πρέπει να προτάξετε. Όλα τα άλλα είναι ρίσκα και αδιέξοδες διαδρομές.

 

Καρκίνος ΠΕΝΤΕ ΣΠΑΘΙ  

Είστε μέσα σε πολλά ερωτηματικά και σκέψεις, για το πώς πρέπει να διαχειριστείτε μια εν δυνάμει επανασύνδεση, που έχει αρχίσει και επανεμφανίζεται.

 

Λέων ΕΞΙ ΚΑΡΟ

Οι συμπεριφορές σας κάποιες στιγμές είναι λάθος και το ξέρετε. Ίσως και μέσα από την συζήτηση προσεχώς, που θα έχετε με τον σύντροφο σας, όλο αυτό να αλλάξει.

Παρθένος ΤΡΙΑ ΚΟΥΠΑ

Μέχρι και το τέλος του μήνα, θα κρατήσει αυτή η επικοινωνιακή σιωπή με τον αγαπημένο σας, που έχει κρατήσει αποστάσεις, για να σκεφτεί κάποια πράματα.

 

Ζυγός ΕΦΤΑ ΣΠΑΘΙ

Τα σχόλια και οι καταστάσεις που συντελούνται μέσα στην προσωπική σας ζωή, επιτέλους θα πρέπει να μπουν μόνο από εσάς, σε μια τάξη ή και παύση!

 

Σκορπιός ΟΧΤΩ ΣΠΑΘΙ

Υπάρχουν πολλοί από το ζώδιο σας, που με έμμεσους τρόπους προσπαθούν… να ξανα-ζωντανέψουν το παρελθόν τους. Λίγη υπομονή λοιπόν!

 

Τοξότης ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΟΥΠΑ

Μόνο θετικές αντιδράσεις, θα έχετε από το πρόσωπο που έχετε βάλει στο ερωτικό σας στόχαστρο. Μάλλον χρειάζεται να του δώσετε λίγο χρόνο σκέψης.

Αιγόκερως ΕΝΝΕΑ ΚΑΡΟ

Οι τρίτοι δεν μπορούν να σας βοηθήσουν για να κερδίσετε την προσοχή κάποιου. Αυτό λοιπόν, είναι ένα μοναδικό στοίχημα μόνο με τον εαυτό σας.

 

Υδροχόος  ΔΕΚΑ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Μην ανακυκλώνετε συνέχεια μέσα στον δεσμό σας, λόγια και υποθέσεις του παρελθόντος. Κάπως έτσι βάζετε ένα στόπ στον άνθρωπο σας για να εκφραστεί.

 

Ιχθείς ΕΞΙ ΚΟΥΠΑ

Οι πιο τυχεροί αυτό το χρονικό διάστημα, είναι οι ελεύθεροι που έχουν άπλετο χρόνο για να δώσουν στον εαυτό τους και σε ότι άλλο τους ικανοποιεί.