Η τράπουλα του Χαρεμιού – Επανενώσεις για παλιούς συντρόφους

Προβλέψεις 15ημέρου:

 

Κριός  ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ

Μην δέχεστε από τους τρίτους, συμβουλές για το πώς θα εξελίξετε την ερωτική σας σχέση.  Από το τέλος του Μαρτίου… οι σχέσεις εξ αποστάσεως, θα βρουν λύσεις.

Ταύρος ΟΙ 3 ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Καλείστε από την ερχόμενη εβδομάδα, να είστε πιο ξεκάθαροι ως προς τα αιτούμενα σας, σε επάγγελμα και ερωτική ζωή. Κάποιοι, ίσως και να έχουν παράπονα από εσάς.

 

Δίδυμοι Ο ΔΡΟΜΟΣ

Δεν υπάρχει συνταγή για την αγάπη. Είστε από τα πιο τυχερά ζώδια, όπου μέσα στο 1ο 15ήμερο του Απριλίου, θα καταφέρετε να είστε με το πρόσωπο που αγαπάτε.

 

Καρκίνος ΤΟ ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΚΕΡΜΑ         

Θα βρεθείτε στην ευχάριστη θέση, να κάνετε εύκολα πια κάποιες καταλυτικές αλλαγές στην ζωή σας. Κάποιοι από εσάς θα επανασυνδεθείτε με τον πρώην σας.

 

Λέων ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ

Το σύμπαν θα σας δίνει τα πάντα για 10 ημέρες ακόμη. Αποφασίστε προς ποια κατεύθυνση θα κινηθείτε και δράστε. Στην  ερωτική  σας σχέση έρχονται λύσεις – προτάσεις!

 

Παρθένος

Μέσα στον καινούργιο μήνα, θα έχετε μια σειρά από επικοινωνίες και προτάσεις, από  κάποιον παλιό σας έρωτα. Δεν χρειάζεται όμως και άμεσα, να δώσετε τελικές απαντήσεις.

Ζυγός

Μην ψάχνετε τα παλιά. Οι μέρες θα σας φέρουν πιο κοντά σε φρέσκα πρόσωπα, που πιθανόν, και κάποιο να σας ταιριάξει και αισθηματικά.

 

Σκορπιός

Μέσα στην νέα εβδομάδα -29/03, θα  επικοινωνήσετε με τον αγαπημένο σας. Ωστόσο, δεν είναι ακόμη η σωστή ώρα για να αναλύσετε τα παράπονα σας.

 

Τοξότης

Ταξίδια και πολλές υποχρεώσεις έχει αυτό το διάστημα για εσάς. Σίγουρα όσοι είναι ακόμη αδέσμευτοι… πιθανόν και να ερωτευτείτε κεραυνοβόλα.

 

Αιγόκερως

Κάποιες φορές η ζήλια σας είναι εκτός μέτρου. Μιλήστε με τον σύντροφο σας και θα βρείτε μαζί τις λύσεις.  Τους τρίτους αφήστε τους εκτός.

Υδροχόος

Δεν είστε έτοιμοι για δεσμεύσεις και γάμους. Όλο το υπόλοιπο διάστημα… θα βρείτε κοινές συνισταμένες για να εξελιχθείτε μαζί με το ταίρι σας.

 

Ιχθείς

Μην μιλάτε για το ερωτικό σας παρελθόν, σε καινούργια άτομα του κύκλου σας. Μπορεί να υπάρχει κάποιος, να επιθυμεί να σας γνωρίσει πιο προσωπικά.