Σμυρνέικη Χαρτομαντεία – Οι καρμικές σχέσεις θα έρθουν και πάλι στο προσκήνιο!

Προβλέψεις Απριλίου:

 

ΚΡΙΟΣ : ΤΟ ΚΕΡΜΑ

Συμβάντα του παρελθόντος σας, έχουν εμφανιστεί και πάλι στο παρόν σας… και σας ζητούν λύση. Φροντίστε αυτήν την φορά, να μην τα μπλέξετε όλα μαζί.  

ΤΑΥΡΟΣ : ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Για κάποιον τόσο προσωπικό και κρυφό λόγο, έχετε αφήσει την ερωτική σας ζωή στην τύχη της, είτε είστε σε σχέση είτε και ελεύθεροι. Δείτε τι μπορείτε να διορθώσετε.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ : ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ

Κάποια ερωτοφιλία θα σας εξωτερικεύσει άμεσα τα συναισθήματα της. Μάλλον το ξέρετε και περιμένετε την σωστή στιγμή, για να μιλήσετε και για εσάς.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : ΤΟ ΚΕΧΡΙΜΠΑΡΙ

Εσείς βάζετε πολύ συναίσθημα, σε κάθε ένα άτομο που σας ενδιαφέρει… και κάπου εκεί απογοητεύεστε. Σίγουρα αυτή η τακτική πρέπει να αλλάξει.  

 

ΛΕΩΝ : Ο ΦΑΚΕΛΟΣ

Δεν έχετε πάρει και τις πιο σωστές αποφάσεις… για την σχέση σας και αυτό σίγουρα έχει πληγώσει τον άνθρωπο σας. Μέσα στο επόμενο Σαββατοκύριακο έρχονται συζητήσεις. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ

Η επικοινωνίες με το πρόσωπο που αγαπάτε, έχουν παγώσει και με δική σας ευθύνη. Κάποιοι κοινοί σας φίλοι θα προσπαθήσουν να γεφυρώσουν τις διαφορές σας.

 

ΖΥΓΟΣ : Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ

Έχετε πολλές ανασφάλειες, για το αν όλα αυτά που έχετε κάνει στην προσωπική σας ζωή, είναι τα σωστά. Οι επανασυνδέσεις είναι στο μενού του νέου μήνα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΛΟΥΛΟΥΔΙ

Μην δίνετε και τόσο εύκολα την καρδιά σας, σε άτομα που μόλις το τελευταίο χρονικό διάστημα, έχουν εισέλθει στην καθημερινότητα σας. Δεν ξέρετε τι θέλουν.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ : Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ

Κάνετε μια αυστηρή αυτοκριτική για τα λάθη σας. Μπορείτε να τα διορθώσετε και ίσως και να μείνετε για ένα μικρό χρονικό διάστημα μόνοι σας, για να βρείτε την ισορροπία σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Ο ΓΑΜΟΣ

Οι λύσεις είναι στον δρόμο σας και εσείς θα πρέπει να κινηθείτε πιο γρήγορα έτσι ώστε, να τις εκμεταλλευτείτε. Οι γνώμες – συμβουλές των τρίτων δεν σας αφορούν.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ : ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ

Μέχρι να εισέλθει ο Ήλιος στον Ταύρο, εσείς θα πρέπει να σκεφτείτε πιο σφαιρικά, τι θέλετε να βελτιώσετε στην προσωπική σας ζωή. Ίσως τίποτα… ίσως και όλα.

ΙΧΘΕΙΣ : Η ΠΕΝΑ

Τα σχόλια που έρχονται από τον άνθρωπο που αγαπάτε, για το πρόσωπο σας…είναι άκρως κολακευτικά. Σε δεύτερο τόνο, θα τα πείτε ευθέως.