Αραβική Καφεμαντεία – Το πεπρωμένο θα δώσει ευκαιρίες επανασύνδεσης

Προβλέψεις Απριλίου:

Κριός  Ο ΚΟΚΚΟΡΑΣ

Οι γνωστοί σας, έχουν νέα για εσάς… που θα τα εκτιμήσετε. Το πρόσωπο που έχετε μέσα στην καρδιά σας, έχει μείνει και πάλι ελεύθερο και σας αναζητά έμμεσα.

Ταύρος ΤΟ ΧΕΡΙ

Οι τυπικές και παγωμένες συμπεριφορές, του αγαπημένου σας θα λήξουν. Οι ομιλίες θα φέρουν λύσεις και εσείς οι δύο θα μιλήσετε ακόμη και για συγκατοίκηση – δέσμευση!   

 

Δίδυμοι Η ΚΑΡΔΙΑ

Είναι μόνο θέμα λίγων ωρών ή και ημερών, για να μπορέσετε να μιλήσετε πιο σοβαρά και εκτενέστερα με τον άνθρωπο που αγαπάτε. Οι συνθήκες θα βελτιωθούν.

 

Καρκίνος  Ο ΔΡΟΜΟΣ      

Όλες τις προσπάθειες σας τις έχει εκτιμήσει το συντροφικό σας έτερο, που δηλώνει, ότι μέσα στον καινούργιο μήνα… επιθυμεί να κάνετε και πιο επίσημα βήματα.

    

Λέων ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ

Είστε από τους ευνοημένους της εποχής, όπου θα δείτε σημαντικές διαφορές στην ζωή σας, και ειδικά στον ερωτικό τομέα. Κάποιος από τα παλιά επιστρέφει.

 

Παρθένος ΤΟ ΜΟΝΟΓΡΑΜΜΑ

Αγνοείστε όλες τις κακές γλώσσες και τα κουτσομπολιά. Δεν τα χρειάζεστε. Μπορεί να υπάρχει ένα πρόβλημα με τον άνθρωπο σας, αλλά είναι μόνο προσωρινό!

 

Ζυγός Ο ΗΛΙΟΣ

Η παρουσία σας δεν περνάει ποτέ απαρατήρητη… και ειδικά από κάποιον που έχει μέσα στις προθέσεις του, να σας πλησιάσει πιο ρομαντικά.

 

Σκορπιός ΤΟ ΣΥΝΝΕΦΟ

Αλλού είναι η παρουσία σας και αλλού η καρδιά σας. Αυτό δεν είναι και κάτι που θα μπορέσετε να το υποστηρίξετε για πολύ ακόμη. Δεν το αξίζετε!

Τοξότης ΤΟ ΣΠΑΘΙ

Η προσωπική σας τάση, είναι να πάτε την ζωή σας πιο κάτω, και συγκεκριμένα μόνοι σας. Αυτός ο χρόνος σας έχει δώσει μαθήματα σχέσεων, που δεν πρέπει να ξεχάσετε.

 

Αιγόκερως  ΤΟ ΚΕΡΜΑ

Απρόβλεπτες οι εξελίξεις, που έρχονται στο μονοπάτι σας. Κάποιος που σας αγαπάει, αλλά ποτέ δεν σας το έχει αποκαλύψει, θα σας κάνει το καλύτερο προσωπικό δώρο.

 

Υδροχόος ΤΟ ΣΠΙΤΙ

Μια σχέση χωρίς διαλείμματα και διακοπές. Αυτό είναι το επόμενο σας βήμα, μετά από όλα αυτά τα δύσκολα που έχετε περάσει με τους λάθος συντρόφους.

 

Ιχθείς  Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ

Υποσχέσεις αγάπης και πίστης, έχετε λάβει από ένα ιδιαίτερο άτομο, που όμως ακόμη δεν έχει ακόμη προβεί σε ανάλογες δράσεις. Μέσα την τελευταία εβδομάδα του μήνα, θα υπάρξουν εκπλήξεις.