Κλασσική Τράπουλα – Οι ερωτοφιλίες θα γίνουν κανονικές σχέσεις

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 10ΗΜΕΡΟΥ:

 

Κριός  ΤΟ ΔΕΚΑ ΚΟΥΠΑ

Μέσα στην επόμενη εβδομάδα, θα βρείτε λύσεις για πολλά ζητήματα που σας απασχολούν. Κυρίως στην αισθηματική σας ζωή, που έχει μείνει πίσω.

Ταύρος ΤΟ ΔΕΚΑ ΣΠΑΘΙ

Η οικονομική άνεση, που έχει κάνει την εμφάνιση της τον τελευταίο καιρό, θα σας ενισχύσει σε όλες τις επόμενες σας δράσεις, γύρω από αυτά που θέλετε να πετύχετε.

 

Δίδυμοι ΤΟ ΤΡΙΑ ΚΟΥΠΑ

Μέσα στην προσεχή  εβδομάδα, θα μιλήσετε πιο αναλυτικά με τον άνθρωπο που αγαπάτε, και κάπως έτσι οι όποιες παλιότερες παρεξηγήσεις θα προσπεραστούν.

 

Καρκίνος ΤΟ ΕΝΝΕΑ ΣΠΑΘΙ

Ασκείστε υψηλή διπλωματία στο άτομο που σας γοητεύει, και μην τα δώσετε όλα από νωρίς. Οι μέρες είναι γεμάτες και από επαγγελματικές επιτυχίες.

 

Λέων ΤΟ ΕΦΤΑ ΚΟΥΠΑ

Υπάρχει μια μόνιμη αγωνία και ανασφάλεια στην καρδιά σας, για τις αποφάσεις που θα πάρει ο σύντροφος σας. Σίγουρα θα πρέπει να θέσετε και τις δικές σας προτάσεις.

Παρθένος ΤΟ ΕΞΙ ΣΠΑΘΙ

Τίποτα δεν είναι δεδομένο στην αγάπη και τις ανθρώπινες σχέσεις. Αυτός που αγαπάτε, θα μπορέσει να κλείσει το παρελθόν του, και να σας γοητεύσει εκ νέου.

 

Ζυγός ΤΟ ΔΥΟ ΚΟΥΠΑ

Αποφύγετε αυτόν τον καιρό, να δώσετε υποσχέσεις και να πείτε μεγάλα λόγια, που δεν θα σας πάνε μακριά. Καλύτερα κρατήστε τις δυναμικές σας για αργότερα.

 

Σκορπιός ΤΟ ΠΕΝΤΕ ΣΠΑΘΙ

Προσοχή σε άτομα και ιστορίες, που είναι αδιέξοδες. Μπορεί να είστε καιρό μόνοι σας, αλλά μην κάνετε κάποιο επικοινωνιακό λάθος που θα σας αδικήσει.

 

Τοξότης ΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΑΡΟ

Οι μπερδεμένες καταστάσεις και οι παράλληλες διαδρομές θα πρέπει να σταματήσουν, καθώς δεν σας οδηγούν πραγματικά πουθενά. Δεν σας χρειάζονται.

 

Αιγόκερως Ο ΑΣΣΟΣ ΚΟΥΠΑ

Οι ερωτικές πιθανότητες είναι με το μέρος σας, και το νιώθετε. Μην κάνετε ακόμη κάποια βιαστική κίνηση, απλά δώστε χρόνο για να αποκαλυφθούν οι προθέσεις.

Υδροχόος ΤΟ ΔΥΟ  ΚΑΡΟ

Μην προγραμματίσετε ακόμη κάτι, για τις επόμενες εβδομάδες, καθώς κάποιος από το βαθύ σας παρελθόν θα σας αναζητήσει με σκοπό την επανασύνδεση.

 

Ιχθείς ΤΟ ΔΕΚΑ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Υπάρχουν στιγμές… που χάνετε τον έλεγχο! Αυτό ίσως και να είναι ένα κατάλοιπο από το παρελθόν που δεν σας αφήνει να σκεφτείτε και πολύ καθαρά.