Οι κάρτες των Αγγέλων – Πίστη και αφοσίωση μέσα στα ζευγάρια

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ:

Κριός   Η Μελέτη

Οι αναλυτικές και πιο προσωπικές συζητήσεις που κάνετε, με κάποιον γνώριμο σας ίσως και να έχουν δημιουργήσει κάποια κρυφά συναισθήματα… που θα αποκαλυφθούν τις επόμενες εβδομάδες.

Ταύρος Η Φιλία

Από όλα αυτά που έχετε προσφέρει τίποτα δεν θα πάει χαμένο. Μέσα στις πρώτες ημέρες του Απριλίου, θα μπορέσετε να μιλήσετε και πιο ανοιχτά με το πρόσωπο που αγαπάτε. 

 

Δίδυμοι Η Συγχώρεση

Οι αλλαγές που θέλετε να κάνετε για το καλό του δεσμού σας, είναι αποδεκτές από το ταίρι σας. Επίσης, μια δεύτερη και πιο αναλυτική ματιά, θα πρέπει να ρίξετε και στην εργασία σας.       

 

Καρκίνος Η Παιχνιδιάρικη Διάθεση

Μέσα στην επόμενη εβδομάδα 05/04, θα έχετε την ευκαιρία, να ξεκαθαρίσετε τις προθέσεις σας αλλά και να κάνετε όλες τις προτάσεις σας, σε αυτούς που είναι γύρω σας.

 

Λέων Η Νέα Αγάπη  

Δεν μπορείτε μόνο με την αγάπη να κρατήσετε μια σχέση. Ξέρετε ότι χρειάζονται και άλλα πολλά, όπως ειλικρίνεια και σεβασμός. Μια ανανέωση με τον άνθρωπο σας, σας χρειάζεται.  

Παρθένος Τα Παιδιά

Επιδείξτε σοβαρότητα με όλα αυτά που γίνονται στην σχέση σας, ή με τον άνθρωποι που σας ενδιαφέρει. Σίγουρα είναι η εποχή που όλα μπορούν να βελτιωθούν.

 

Ζυγός Ακούγοντας 

Οι λύσεις που τόσο καιρό αναζητάτε θα εμφανιστούν. Πιθανόν και κάποιοι από εσάς να χρειαστεί να κάνουν ένα ταξίδι μικρό και εξπρές για να συναντήσουν ένα αγαπημένο άτομο.

 

Σκορπιός Η Πρόθεση 

Αυτά που έχετε κάνει και προσφέρει στον άνθρωπο σας, έχουν πιάσει τόπο. Είστε τα ζώδιο που μέχρι το τέλος του έτους, θα έχετε οργανώσει μέχρι και γάμο.

 

Τοξότης Η Θεραπεία

Οι εντάσεις που έχουν ανακύψει τις τελευταίες εβδομάδες, μέσα στον δεσμό σας… σίγουρα σας έχουν προβληματίσει. Μιλήστε με το ταίρι σας και βρείτε τι μπορεί να διορθωθεί.

 

Αιγόκερως Η  Παράδοση και η Απελευθέρωση

Μην επιτρέπετε σε κανέναν, να σας κριτικάρει και να σας ασκεί πίεση κάποιος τρίτος, για το πώς θα λειτουργείτε την σχέση και την εργασία σας.

 

Υδροχόος Τα Νέα Ξεκινήματα 

Θα χρειαστεί να είστε πολύ πιο συγκεκριμένοι, με αυτά που συμβαίνουν γύρω σας, καθώς άτομα και καταστάσεις σας προκαλούν για να δώσετε τις απαντήσεις και τις νέες προτάσεις σας.

Ιχθείς  Η Εισακουσθείσα προσευχή

Δεν θα πρέπει να σας αφορά, τι έχει κάνει ή βιώσει στο παρελθόν του, ο καινούργιος σας σύντροφος. Εσείς θα πρέπει να σκεφτείτε μόνο τι καλό θα ζήσετε από εδώ και μετά.