ΑΠΡΙΛΙΟΣ Μηνιαίες προβλέψεις – Ποια ζώδια θα έχουν εύνοια σε εργασία και αγάπη?

Ζωδιακές προβλέψεις:

Κριός

Οι εσώτερες φωνές της διαίσθησης σας, σας λένε να είστε άκρως προσεχτικοί και με μικρό καλάθι, για την επανασύνδεση που σας ζητάει ο πρώην σας.

 

Ταύρος

Θα καταφέρετε να επανακτήσετε τον πλήρη έλεγχο της ζωής σας, και αυτό είναι κάτι που θα σας φέρει και κοντά στις επιθυμίες σας. Όλα τα άλλα απλά θα σας μείνουν σαν γνώση!

 

Δίδυμοι

Έχετε συνειδητοποιήσει ότι το άτομο που έχετε ερωτευτεί, δεν ανταποκρίνεται τόσο όσο θα θέλατε. Εσείς βάλτε πλέον τα χρονικά σας, όρια… και αυτήν την φορά μην τα τεντώσετε.

 

Καρκίνος

Όλος ο Απρίλιος, θα είναι γεμάτος από υλικά και αισθηματικά δώρα, ακόμη και από άτομα που δεν πιστεύετε ότι έχουν για εσάς θετικές σκέψεις και καλές διαθέσεις.

     

Λέων

Οι έγνοιες που έχετε μόνιμα μέσα στο μυαλό σας, σίγουρα θα υποχωρήσουν. Αυτό έχει να κάνει και με τον σύντροφο σας, που θέλει να αναλάβει κάποιες υποχρεώσεις – πρωτοβουλίες.

 

Παρθένος

Μάλλον κάποια επεισόδια έχετε χάσει, από την ζωή του ατόμου που έχετε μήνες τώρα βάλει στο μυαλό σας. Μέσα στην επόμενη εβδομάδα 05/04, οι αποκαλύψεις θα είναι μεγάλες.

 

Ζυγός

Κρατήστε τις χρυσές ισορροπίες μέσα στον δεσμό σας, και μόνο έτσι θα μπορέσετε να ξεπεράσετε όλα αυτά τα λάθη που έχουν λάβει χώρα με τον αγαπημένο σας.

Σκορπιός

Δεν μπορείτε να συνεχίσετε να επηρεάζεστε από το παρελθόν και μόνιμα, να αναβάλετε το μέλλον σας. Ξεκαθαρίστε με τα περιβάλλοντα σας και τον εαυτό σας.

 

Τοξότης

Έχετε ανοίξει πολλά θέματα, με τον άνθρωπο σας, και επιθυμείτε πλέον και οι δύο να πάτε την ζωή σας πιο κάτω. Σίγουρα θα χρειαστεί και να κοιτάξετε τα οικονομικά σας πιο αναλυτικά.

 

Αιγόκερως

Με το σύμπαν να σας κοιτά στα μάτια εσείς θα πρέπει να ανεβάσετε τους προσωπικούς σας ρυθμούς. Μπορείτε να έχετε μεγάλες επιτυχίες σε εργασία και οικογένεια.

 

Υδροχόος

Οι ερωτικές αποτυχίες του παρελθόντος… έχουν πια ξεπεραστεί. Δώστε πια χρόνο και αγάπη, στην οικογένεια σας και ότι άλλο σας κάνει ευτυχισμένους.

Ιχθείς

Μια καταπληκτική εποχή για εσάς, όπου και θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις που θα σας διευκολύνουν για να οργανώσετε καλύτερα την δουλειά και την σχέση σας.