Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία – Ο Απρίλιος φέρνει επανασυνδέσεις ζευγαριών

Μηνιαίες προβλέψεις:

 

Κριός

Κάποια φιλική σας γνωριμία, τείνει να μετουσιωθεί σε αγάπη. Το νιώθετε και οι δύο. Μέσα στο επόμενο Σαββατοκύριακο 03+04/04, θα έρθουν και οι  προτάσεις.

Ζωδιακή Τύχη: 5/5

Ταύρος

Με τόσες αλλαγές στον αστρολογικό θόλο, εσείς θα βρεθείτε μέσα σε ένα διαφορετικό τρόπο σκέψης, που ίσως και να σας οδηγήσει σε δρόμους ενδιαφέροντες.

Ζωδιακή Τύχη: 4/5

 

Δίδυμοι

Τίποτα δεν συμβαίνει τυχαία και το νιώθετε. Αυτό το συγκεκριμένο άτομο, έχει μπει ενεργά στην ερωτική σας ζωή και θέλει να κατακτήσει και το μυαλό σας.

Ζωδιακή Τύχη: 5/5

 

Καρκίνος                 

Δεν είστε τώρα εσείς για δεσμεύσεις καθώς έχετε τόσα άλλα τρίτα μέτωπα ανοιχτά. Μιλήστε στον άνθρωπο σας, και εξηγήστε του όλες τις προθέσεις σας.

Ζωδιακή Τύχη: 4/5

Λέων

Αν δεν είστε και τόσο σίγουροι για όλα αυτά που σας λέει και τάζει το ταίρι σας, μπορείτε να κάνετε τις ευθείες ερωτήσεις. Μόνο έτσι θα λυθούν οι απορίες σας.

Ζωδιακή Τύχη: 5/5

 

Παρθένος

Από σήμερα και μέχρι να έρθει επισήμως το ζώδιο του Ταύρου,  θα βρείτε τον σωστό τρόπο, για να μιλήσετε με τον αγαπημένο σας και να προσπεράσετε τα λάθη.

Ζωδιακή Τύχη: 4/5

 

Ζυγός

Η καρδιά σας έχει μείνει στα παλιά και αυτό σας κάνει, να μην μπορείτε να δείτε τι άλλο καλό τρέχει μέσα στο ερωτικό σας παρόν. Δώστε σημασία στην καθημερινότητα σας.

Ζωδιακή Τύχη: 5/5

 

Σκορπιός

Μάλλον και για τους δικούς σας λόγους τεμπελιάζετε μέσα στην σχέση σας. Αυτό πιθανόν και να φέρει κάποια δικαιολογημένα παράπονα από τον αγαπημένο σας.

Ζωδιακή Τύχη: 4/5

 

Τοξότης

Μόνο μερικές ημέρες σας έχουν μείνει για να δώσετε τις απαντήσεις που θέλετε στον άνθρωπο που έχει καιρό τώρα, δηλώσει ότι σας θέλει αισθηματικά.

Ζωδιακή Τύχη: 5/5

Αιγόκερως

Οι καταστάσεις που έχει στην πλάτη του το συντροφικό σας έτερο, σας έχουν πια κουράσει και θέλετε αυτό να το πείτε. Μπορείτε να φέρετε αλλαγές, μέσα από προτάσεις.

Ζωδιακή Τύχη: 4/5

 

Υδροχόος

Αποφασίστε τι θα κάνετε με τον πρώην σας, που έρχεται και σας χτυπάει για ακόμη μια φορά την πόρτα της καρδιάς σας. Μιλήστε και βάλτε τα όρια σας.

Ζωδιακή Τύχη: 4/5

 

Ιχθείς

Μια ενδιαφέρουσα προσωπικότητα, έχει μπει στην ζωή σας και σας έχει ανανεώσει με όλους τους τρόπους. Τώρα θα πρέπει και εσείς από την μεριά σας, να ξεχάσετε όλα τα παλιά.

Ζωδιακή Τύχη: 5/5