Οι μαντικές Κάρτες της τράπουλας των Προσώπων, προβλέπει για χωρισμούς και επανασυνδέσεις μοιραίων συντρόφων

Ερωτικές προβλέψεις για τις επόμενες 2-3 εβδομάδες;

ΚΡΙΟΣ : Η ΔΥΤΙΚΗ ΑΣΤΡΑΠΗ

Μην χαλάτε την διάθεση σας, με αυτά που ακούγονται γύρω – γύρω για κάποιον πρώην σας. Όλος ο νέος μήνας, έχει προσφορά χρήματος αλλά και νέων ανθρώπων που θα σας ενθουσιάσουν.

ΤΑΥΡΟΣ : Ο ΝΕΟΣ ΑΝΤΡΑΣ

Μπορεί να είστε μόνοι σας ερωτικά και αυτό να μην σας ενοχλεί καθόλου. Τουλάχιστον έχετε περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σας, αλλά και τους αγαπημένους σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ : ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΑΣΤΕΡΙ

Μην εμπλέκεστε σε υπερβολές συναισθημάτων και αδιέξοδες καταστάσεις. Αυτό είναι και κάτι που μόνο σας κουράζει, και δεν σας αφήνει χώρο για νέες γνωριμίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : Ο ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΔΡΟΜΟΣ

Εσείς όλα τα αμφισβητείτε και καλά κάνετε. Το ευχάριστο της εποχής για εσάς, είναι ότι θα έχετε μια ευκαιρία με τον άνθρωπο σας για να ξεπεράσετε τα όποια πρακτικά προβλήματα.

ΛΕΩΝ : Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ

Είστε άκρως ενθουσιασμένοι με αυτά που ακούτε γύρω σας, και ειδικά για το άτομο που έχετε στον ερωτικό σας στόχο μήνες τώρα. Οι εκπλήξεις θα είναι μέγιστες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ

Οι σκέψεις κάποιου φίλου σας, τείνουν να γίνουν πιο ερωτικές… αλλά ακόμη δεν είναι σε θέση να σας το αποκαλύψει. Τρίτα άτομα θα σας φέρουν τις πληροφορίες που ζητάτε.

ΖΥΓΟΣ : ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΖΕΥΓΑΡΙΟΥ

Από σήμερα και μέχρι να έρθει η εποχή του Ταύρου, εσείς θα έχετε καταφέρει πολλά μέσα στην δουλειά σας, όπου και θα σας πάει σε ένα άλλο επίπεδο ποιοτικότερης ζωής. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΒΕΡΕΣ

Η εικόνα σας, είναι ακόμη ενεργή μέσα στην καρδιά κάποιου που έχετε πολύ καιρό να δείτε και να ακούσετε. Ίσως και με το πέρας του χρόνου… κάτι πάλι να έρθει στην επιφάνεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ : ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΥΡΟΣ

Μια δυνατή εποχή όλος σχεδόν ο Απρίλιος, που θα σας ανανεώσει σε κάθε επίπεδο.  Αυτό θα φέρε και μια πολλή καλύτερη ψυχολογία που θα σας κάνει να ξεφύγετε από την παλιά σας νοοτροπία. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Η ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΙ

Πολλά λόγια και από πράξεις τίποτα, είναι οι έμμεσες κατηγορίες που σας έρχονται από κάποιου που σας θαυμάζει ερωτικά.  Σκεφτείτε τα πάντα και δώστε τον καλύτερο σας εαυτό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ : Ο ΧΡΥΣΟΣ ΚΑΘΡΕΥΤΗΣ ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ

Υπάρχουν καταστάσεις που σας ενοχλούν στα περιβάλλοντα του συντρόφου σας, και που μάλλον θα σας κάνουν να μιλήσετε πιο ανοιχτά, για όλα όσα χρειάζονται διόρθωση.

ΙΧΘΕΙΣ : ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΠΛΟΙΟ ΚΑΙ ΤΟ  ΚΟΡΑΛΙ

Μπορεί να έχετε μείνει καιρό μακριά, από τον άνθρωπο που αγαπάτε… αλλά το θετικό είναι ότι έχετε σκεφτεί πολύ καθαρά, όλα τα επόμενα σας βήματα και δράσεις.