Μοιρόχαρτα Αγάπης – Όλοι θα επιστρέψουν σε παλιές του αγάπες – συντρόφους

Προβλέψεις για το επόμενο 2μηνο:

Κριός ΤΟ ΑΝΑΜΕΝΟ ΚΕΡΙ

Είστε ο ζωδιακός συνδυασμός, που μπορεί να καταφέρει εύκολα μια επανασύνδεση αυτό το διάστημα,  ή να ωθήσει πιο γρήγορα μια νέα γνωριμία σε σχέση. 

Ταύρος Η ΔΙΠΛΗ ΚΑΡΔΙΑ

Μην κάνετε το κλασικό λάθος των συγκρίσεων. Μπορεί να είστε μόνοι σας, αλλά και οι γύρω σας που είναι σε σχέσεις, δεν ξέρετε τι δυσκολίες μπορεί να κρύβουν.

 

Δίδυμοι Ο ΚΑΘΡΕΥΤΗΣ

Δείχνετε ότι είστε απόλυτα σίγουροι, για την επανασύνδεση που έχει ζητήσει το πρώην ταίρι σας. Αυτήν την φορά όμως, από την αρχή θέστε τους όρους σας.

 

Καρκίνος ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Σαφώς και η νέα θέση της Αφροδίτης, θα σας βοηθήσει, στο να βρείτε την εσωτερική σας ισορροπία, είτε είστε μέσα σε σχέση …είτε ακόμη σε μια συνειδητή μοναξιά.

Λέων ΤΟ ΦΩΣ

Αυτή η εποχή, θα σας φέρει χρήμα. Σίγουρα υπάρχουν πολλά που πρέπει να τακτοποιήσετε, άρα δώστε χρόνο και προσοχή, στην πρακτική πλευρά της ζωής σας.

 

Παρθένος Η ΒΑΡΚΑ

Μέχρι και τις 18-20/04 που ο Ήλιος, θα σας κάνει όλα τα χατίρια, εσείς θα πρέπει να βρείτε λύσεις για όλα αυτά που ενοχλούν την τσέπη και την καρδιά σας.

 

Ζυγός Η ΓΥΝΑΙΚΑ

Είστε από τα πιο τυχερά ζώδια, αυτού του ιδιαίτερου μήνα όπου και θα καταφέρετε να φέρετε τις καταστάσεις στα δικά σας μέτρα. Το ταίρι σας, θα ακολουθήσει. 

 

Σκορπιός   Ο ΙΠΠΟΤΗΣ

Εσείς απλά χρειάζεστε ξεκούραση. Μέσα στον μήνα, φροντίστε να ξεκλέψετε χρόνο και να κάνετε πράματα που θα αποφορτίσουν το μυαλό σας.

 

Τοξότης  Η ΚΟΚΙΝΗ ΚΟΡΔΕΛΑ

Μην μένετε μόνο σε αυτά που έχουν γίνει, σε παλιότερους χρόνους. Τώρα είστε σε μια πιο ώριμη φάση της ζωής σας, όπου η ποιότητα προέχει σε όλα.

 

Αιγόκερως ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ

Σίγουρα έχετε και θα συνεχίσετε να έχετε προτάσεις, για νέα σχέση. Μην βιαστείτε να δώσετε κάπου την καρδιά σας, και πριν να υπάρχουν φυσικά και οι σωστές συνθήκες.

Υδροχόος  ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

Κάποιος από τον περίγυρο σας, σας έχει βάλει στο ερωτικό του στόχαστρο. Είναι θέμα χρόνου και περιστάσεων, να έχετε και μια εξομολόγηση.

 

Ιχθείς ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ

Τίποτα από όλα αυτά που έχετε παλιότερα συζητήσει, με το ταίρι σας ακόμη δεν έχει υλοποιηθεί. Αυτό είναι και κάτι που πρέπει άμεσα να το λύσετε.