Αστρολογία σχέσεων – Επανενώσεις ζευγαριών και ερωτικών συντρόφων

Προβλέψεις για τις επόμενες 2-4 εβδομάδες:

 

Κριός

Κάποιες από τις λάθος συμπεριφορές του συντρόφου σας, έχουν επαναληφθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα και αυτό σίγουρα σας ενοχλεί. Μιλήστε και η ισορροπία θα επανέλθει άμεσα.

Ταύρος

Μιλήστε χωρίς να έχετε αναστολές για όλα αυτά που έχουν συμβεί μέσα στον δεσμό σας. Σίγουρα κάπως έτσι θα βοηθήσετε και το ταίρι σας, να δώσει λύσεις…. μόνιμες!

 

Δίδυμοι

Δεν έχετε χρόνο για έρωτες και συναισθήματα. Μπορείτε να λειτουργήσετε και χωρίς αυτά, ειδικά τώρα που τα επαγγελματικά σας έχουν απαιτήσεις, και πολύ χρήμα να σας προσφέρουν.

 

Καρκίνος

Πολλά αυτά που θέλει να σας αναφέρει – προτείνει ο αγαπημένος σας. Εσείς από την δική σας μεριά, σκεφτείτε τι θέλετε από το κοινό σας μέλλον.  Γάμοι και οικογένεια στα προσεχώς.

 

Λέων

Δεν υπάρχει χρόνος στην γεμάτη καθημερινότητα σας, για να δώσετε σε μια νέα γνωριμία που έχει την τάση να γίνει ερωτική σχέση. Αυτό εξηγήστε το από τώρα, για να μην υπάρχουν μετά παρεξηγήσεις!

Παρθένος

Υπάρχουν πολλά ακόμη μυστήρια και γεγονότα που δεν έχετε ανακαλύψει, για το άτομο που έχει γοητεύσει την αισθηματική σας προσοχή. Οι ημέρες και οι κοινοί γνωστοί, έχουν αποκαλύψεις.

 

Ζυγός

Εσείς με την υπομονή γενικότερα δεν έχετε καλές σχέσεις. Αυτό το έχετε πια δώσει να το καταλάβει και το συντροφικό σας έτερο, που έχει άλλους ρυθμούς. Ωστόσο το πάθος καλά κρατεί!

 

Σκορπιός

Η περιέργεια σας έχει φτάσει στο απροχώρητο. Αν έχετε κάποιες συγκεκριμένες απορίες, για το άτομο που θέλετε… ιδανικό ρωτήστε ευθέως. Όλα τα άλλα είναι αδιέξοδα σενάρια.

 

Τοξότης

Μέσα στην εργασιακή σας ζωή, έχουν προκύψει πολλές φρέσκες επαφές, που όμως μια… έχετε καταλάβει ότι σας βλέπει και πιο ρομαντικά. Ο χρόνος έχει πολλά να σας αποδείξει.

Αιγόκερως

Όλες οι δράσεις – πράξεις – αποδείξεις που θα έρθουν από τον άνθρωπο σας, θα σας πείσουν για την αλήθεια των ερωτικών του συναισθημάτων. Οι εργένηδες, θα ερωτευτούν κεραυνοβόλα.

 

Υδροχόος

Είστε άκρως δημοφιλείς αυτήν την εποχή. Εσείς που είστε ελεύθεροι δεσμεύσεων, θα βρεθείτε κάτω από πολιορκία που θα σας εκπλήξει ευχάριστα. Επαγγελματικές επιτυχίες στο μονοπάτι σας.

 

Ιχθείς

Κρατήστε χαμηλούς τόνους και παράλληλα τα αυτιά σας ανοιχτά. Θα ειπωθούν πολλά τις προσεχείς ώρες – ημέρες, που θα σας σπρώξουν στις τελικές και ορθές αποφάσεις.