Οι κάρτες των Αρχαγγέλων – Μελλοντικές αισθηματικές προβλέψεις!

Προβλέψεις 2μήνου:

 

Κριός Η Πύλη

Φίλοι και γνωστοί, θα κάνουν ότι περνάει από τις δυναμικές τους έτσι ώστε με τον πρώην σύντροφο σας, να ανοίξουν και πάλι οι δίαυλοι επικοινωνίας. Η επιτυχία είναι δεδομένη!

Ταύρος Το Άλογο

Πολλές οι θετικές ειδήσεις που έχουν έρθει στον δρόμο σας, και σας ανεβάζουν την διάθεση. Εσείς που προσπαθείτε να επανασυνδεθείτε με τον άνθρωπο σας, θα τα καταφέρετε.

 

Δίδυμοι  Ο Άντρας

Επικοινωνίες και πολλές ειδήσεις θα φέρει το τέλος του Απριλίου, και κυρίως στα ερωτικά σας, είτε είστε ελεύθεροι είτε μέσα σε σχέσεις. Οι τελικές αποφάσεις μόνο δικές σας.

 

Καρκίνος Ο Δρόμος

Υπάρχουν μόνο καλές εκπλήξεις για την καρδιά και την τσέπη σας. Ξέρετε τι ζητάτε άρα ενεργοποιηθείτε και θα καταφέρετε να κλείσετε και όλους τους κύκλους, του παρελθόντος.

 

Λέων Το λευκό Άνθος

Η ερωτική φλόγα για κάποιον γνώριμο σας, δεν λέει να καταλαγιάσει. Μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα, θα βρείτε τις διεξόδους για να μιλήσετε και να κάνετε επόμενα βήματα.

Παρθένος Ο  Πάπυρος

Μην μένετε μόνο σε αυτά που έχουν συμβεί σε παλιότερους χρόνους, γιατί κάπως έτσι χάνετε τον ρυθμό σας και όλα αυτά τα υπέροχα… που περιστρέφονται γύρω από εσάς.

 

Ζυγός Το Φως

Δεν έχουν πέσει ακόμη οι τίτλοι με τον πρώην σας. Είναι μόνο θέμα λίγων ημερών – εβδομάδων να μπορέσετε να συζητήσετε και να πάρετε αποφάσεις.

 

Σκορπιός   Το Κοράλλι

Υπάρχουν κάποια σοβαρά ζητήματα, με το πρόσωπο που αγαπάτε… που σας ενοχλούν αλλά ακόμη δεν έχετε βρει το θάρρος για να μιλήσετε ευθέως.

 

Τοξότης  Η Πυξίδα

Τα συναισθήματα σας, έχουν φτάσει σε ένα τέτοιο επίπεδο που δεν μπορούν πια να κρυφτούν. Αυτό όλο, δεν χρειάζεται να το κουβαλήσετε και μέσα στο επόμενο διάστημα!  

 

Αιγόκερως Η Καρδιά

Οι ερωτοφιλίες και οι σχετικά μπερδεμένες καταστάσεις, σας απωθούν σαν ζώδια. Θα έχετε πολλές και έντονες προσεγγίσεις από κάποιον, που θέλει να σας κάνει ταίρι του.

 

Υδροχόος    Το Αστέρι

Θέλετε λίγο χρόνο ακόμη, για να μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε καταστάσεις και να δώσετε το 100% της αγάπης σας, σε ένα πολύ συγκεκριμένο άτομο. Εκπλήξεις πλησιάζουν!

Ιχθείς Το Μονόγραμμα

Οι μόνιμες και ειλικρινείς σας προσπάθειες, θα πιάσουν τόπο. Αυτό αφορά και την εργασία αλλά και την πορεία σας με τον άνθρωπο… που αγαπάτε υπερβολικά.