Οι κάρτες των Προσώπων … προβλέπουν απρόβλεπτες επανενώσεις ζευγαριών, αλλά και συμφιλίωση γνώριμων ατόμων

Προβλέψεις για το επόμενο 15ήμερο:

 

Κριός  Η ΑΨΙΔΑ

Για το χατίρι σας, κάποιος θα σας καλέσει κοντά του… ή θα κάνει ένα μεγάλο δρομολόγιο μόλις οι συνθήκες το επιτρέψουν, για να σας συναντήσει και σας δώσει εξηγήσεις για ένα θέμα!

Ταύρος ΟΙ ΚΑΡΔΙΕΣ

Υπάρχει πολύς κόσμος γύρω σας, και αυτό σας κάνει να θέλετε να ξεχάσετε πια όλα τα παλιά, που σας έχουν πληγώσει. Ένας νέος έρωτας θα σας πολιορκήσει.

 

Δίδυμοι ΤΑ ΑΣΤΡΑ

Μέχρι την αλλαγή του ζωδίου σε Ταύρο… θα πρέπει να έχετε όλες τις προσλαμβάνουσες σας ανοιχτές. Πολλές οι προτάσεις που θα σας φέρουν κοντά σε νέα επιτυχία.

 

Καρκίνος ΤΟ ΖΑΦΕΙΡΙ

Έχετε δεσμευτεί να δώσετε κάποιες απαντήσεις στον σύντροφο σας. Φροντίστε να πείτε αυτά που πρέπει… και όχι κάτι περισσότερο για να τον πληγώσετε.

Λέων ΟΙ 2 ΑΝΤΡΕΣ

Μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα, θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε με κάποια άτομα το τι θέλετε… και το τι θέλουν. Όλα τα άλλα είναι απλά χάσιμο χρόνου.

 

Παρθένος Ο ΓΑΜΟΣ

Η πανσέληνος σίγουρα σας επηρεάζει, και σας δείχνει άκρως ερωτικούς στο αντίθετο φύλο. Αυτό θα φέρει νέους ανθρώπους και προτάσεις, στην αυλή σας. 

 

Ζυγός ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ

Μάλλον έχετε γίνει παρατηρητές, του πρώην σας καθώς έχετε μέσα σας την ευχή και την ελπίδα, ότι θα γυρίσει μόλις βρει τα δύσκολα… σε εσάς.

 

Σκορπιός Ο ΔΡΟΜΟΣ

Οι φίλοι και οι παρέες σας, σας ετοιμάζουν απρόβλεπτα προξενιά και γνωριμίες. Ίσως και κάποιον από όλους αυτούς, ήδη να τον ξέρετε… προσωπικά!

 

Τοξότης ΤΟ ΜΟΝΟΓΡΑΜΜΑ

Αυτό το διάστημα, από όπου και να περάσετε… κερδίζετε τις εντυπώσεις! Το μόνο καλό είναι ότι πια έχετε ανοίξει το μυαλό σας, σε νέες επαφές.

 

Αιγόκερως ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΙΔΙ

Μπορεί να έχετε περάσει ένα δύσκολα επικοινωνιακό διάστημα, με τον σύντροφο σας, αλλά τώρα μέσα από τις προσωπικές του προσπάθειες θα το ξεπεράσετε.

Υδροχόος Η ΓΥΝΑΙΚΑ

Το ταίρι σας, έχει μια μόνιμη αγωνία για τις τελικές σας αποφάσεις σας. Μην παρατείνετε το άγχος του… και τίμια δώστε τις απαντήσεις που επιθυμείτε.

 

Ιχθείς ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ

Μετά την Πανσέληνο 12/04, να περιμένετε κάποιες ουσιώδεις εξελίξεις στα εργασιακά σας. Αυτό ακόμη δεν χρειάζεται να τα ξέρει κάποιος από τον κύκλο σας.