Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία μόνο για Ερωτευμένους – Ειδήσεις από τα παλιά

Προβλέψεις για το επόμενο 15ήμερο:

 

ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ

 

Κριός  ΔΕΚΑ ΚΑΡΟ

Είστε μέσα σε πολλά διλήμματα κυρίως ερωτικά. Τώρα που έχετε και πάλι μια καλή ψυχολογία, θα πρέπει να κάνετε τις σωστές επιλογές που θα σας δικαιώσουν.

Λέων ΤΡΙΑ ΚΟΥΠΑ

Δεν μπορείτε να ξέρετε από την αρχή, που μπορεί να οδηγήσει μια καινούργια γνωριμία. Δώστε στον εαυτό σας, αλλά και στην άλλη πλευρά, για να μάθετε μέχρι που μπορείτε να φτάσετε.

 

Τοξότης ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΠΑΘΙ

Ξέρετε ότι έχουν γίνει πολλά στο παρελθόν του συντρόφου σας, αλλά μόνο ο ίδιος μπορεί να τα ξεμπλέξει. Εσείς έχετε ήδη βάλει τα όρια σας και περιμένετε τις δράσεις – αποδείξεις αγάπης.  

 

 

ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ

 

Ταύρος ΕΝΝΕΑ ΚΑΡΟ

Αυτός που σας έλκει ξέρετε, ότι έχει ένα σωρό τρίτα προβλήματα, που ακόμη δεν του επιτρέπουν να έρθει πιο κοντά σας και όπως εσείς το έχετε θελήσει. Οι μέρες του ζωδίου σας προσεχώς, θα σας δώσουν και άλλες επιλογές.

 

Παρθένος ΟΧΤΩ ΚΟΥΠΑ

Είναι μόνο θέμα χρόνου, να καταφέρετε να βρείτε λύσεις στα οικονομικά σας θέματα. Μετά το τέλος του Απριλίου, σίγουρα θα μπορέσετε και να ισορροπήσετε την προσωπική σας ζωή. 

Αιγόκερως ΠΕΝΤΕ ΣΠΑΘΙ

Πολλά και ενδιαφέροντα αυτά που έχει να σας ανακοινώσει το συντροφικό σας έτερο. Από την δική σας την μεριά, καλό θα ήταν να δώσετε και το προσωπικό σας στίγμα.

 

ΖΩΔΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ

 

Δίδυμοι ΑΣΣΟΣ ΣΠΑΘΙ

Είστε από τους τυχερούς της εποχής, όπου και θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις σε πολλά από τα πρακτικά σας προβλήματα. Το συντροφικό σας έτερο σίγουρα σας υποστηρίζει.

 

Ζυγός ΕΦΤΑ ΚΑΡΟ

Εσείς που είστε ακόμη μόνοι σας, θα βρεθείτε μέσα στις επόμενες ημέρες ανάμεσα σε πολλά και σοβαρά ερωτικά διλήμματα. Κοιτάξτε αυτήν την φορά, να κάνετε τις σωστές επιλογές!

 

Υδροχόος ΔΥΟ ΣΠΑΘΙ

Από σήμερα και μέχρι ο Ήλιος, να περάσει στον Ταύρο, εσείς θα έχετε επιστροφές από το παρελθόν σας. Σίγουρα θα χρειαστεί αυτήν την εποχή, να είστε πιο προσεχτικοί.

 

ΖΩΔΙΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ

 

Καρκίνος ΕΞΙ ΚΟΥΠΑ

Δεν θα συζητάτε για πολύ ακόμη, τα παλιά με τον αγαπημένο σας. Τώρα είναι μια δυναμική εποχή, όπου μπορείτε να κάνετε τα όνειρα σας πραγματικότητα.

 

Σκορπιός ΤΡΙΑ ΣΠΑΘΙ

Όλα έχουν αρχίσει επιτέλους και κινούνται με τους δικούς σας ρυθμούς. Σαφώς και το συντροφικό σας έτερο, επιθυμεί να κάνετε και όλα τα επόμενα βήματα μαζί.

 

Ιχθείς ΔΕΚΑ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Δηλώνετε ότι δεν μπορείτε να περιμένετε πότε οι άλλοι πλέον θα σκεφτούν και εσάς. Το ταίρι σας, το έχει καταλάβει και οι πράξεις του θα σας δικαιώσουν.