Ερωτικό Ωροσκόπιο – Ποια ζώδια θα έχουν επανενώσεις με το παρελθόν τους?

Προβλέψεις 15ημέρου:

Κριός

Ξέρετε ότι το άτομο που είναι δίπλα σας, δεν έχει πει την όλη αλήθεια για την πρόθεση του, εν σχέση με την πορεία της ζωής σας. Μπορείτε να ρωτήσετε και να μάθετε.

Ταύρος

Είστε σε μια φάση της ζωής σας, που θα βρείτε λύσεις πολλές και ουσιαστικές για την εργασία και την προσωπική σας ζωή! Κάποιοι ίσως και να ψάξουν κάτι στο μακρινό τους παρελθόν!

 

Δίδυμοι

Μην ανακατεύεστε σε τρίτα χωράφια. Δεν σας αφορούν και σας λείπουν και πολλές λεπτομέρειες. Αν έχετε κάποια απορία, με διακριτικό τρόπο κάντε τις ερωτήσεις σας. Όλα τα άλλα εν καιρώ θα αποκαλυφθούν.

 

Καρκίνος                 

Αποφασίστε τι θέλετε να κάνετε στην προσωπική σας ζωή. Είστε από τα πιο συγκροτημένα ζώδια, όπου και θα πρέπει όλο αυτό να το εξαργυρώσετε. Δράστε λοιπόν άμεσα.

 

Λέων

Θα διώξετε από την ζωή σας, άτομα και καταστάσεις που σας είναι μόνο ψυχοφθόρες. Ξέρετε τι θέλετε άρα από σήμερα κιόλας κάντε ότι καλύτερο είναι για εσάς και τα έργα σας.

Παρθένος

Υπάρχει μια σειρά από γεγονότα που τρέχουν μέσα στην σχέση σας. Αυτό είναι και κάτι που θα βρει την λύση του, μέσα από τις κινήσεις που θα κάνει το ταίρι σας.

 

Ζυγός

Μάλλον τρέχετε και ακόμη δεν ξέρετε πως ποια κατεύθυνση. Υπάρχουν δύο άτομα στην ζωή σας που δεν σας αφήνουν να καταλάβετε τι θέλουν από εσάς. Σε όλο αυτό θα πρέπει να βάλετε στοπ.

 

Σκορπιός

Η μέρα είναι γεμάτη από ευχάριστα γεγονότα, όπου και θα καταφέρετε να βρείτε και κάποιους παλιούς σας γνωστούς. Ίσως και κάποια φλέρτ να έρθουν στον δρόμο σας.

 

Τοξότης

Οι περισσότεροι του ζωδίου σας είναι ελεύθεροι και αυτό θέλουν να το διατηρήσουν. Πάντως με τον Ήλιο να προχωράει προσεχώς στον Ταύρο, κάποιες σταθερές σας θα αλλάξουν σίγουρα.

 

Αιγόκερως

Η ενέργεια σας είναι ανεβασμένη, και αυτό σας δείχνει ακόμη πιο γοητευτικούς στους γύρω σας. Ένας τολμηρός… θα σας προσεγγίσει αυτές τις ημέρες περισσότερο!

Υδροχόος

Είστε μέσα σε δύσκολα διλήμματα και αποφάσεις ζωής. Σε ότι και να θέλετε, μην εμπλέξετε άλλους. Μόνο εσείς ξέρετε τι είναι το σωστό για την καθημερινότητα σας.

 

Ιχθείς

Η καρδιά σας μπορεί να έχει πονέσει στο παρελθόν. Αυτό σας κάνει σίγουρα να είστε και πολύ πιο προσεχτικοί, σε όλα αυτά που σας πολιορκούν και σας τάζουν.