Οι κάρτες ΤΑΡΩ προβλέπουν για το Σαββατοκύριακο 10+11/04

 

Κριός   ΤΟ ΑΡΜΑ

 Όλες οι όψεις του Ποσειδώνα σας φέρνουν κοντά σε αποφάσεις που έχουν να κάνουν με την προσωπική σας ζωή. Μην φοβηθείτε να πείτε την αλήθεια σας.

Ταύρος Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Αυτά που σας έχει τάξει και υποσχεθεί το συντροφικό σας έτερο, θέλει να σας συζητήσει μαζί σας, και πριν να τα κάνει πράξη. Οι εκπλήξεις θα είναι τεράστιες.

 

Δίδυμοι Η ΑΡΧΙΕΡΕΙΑ

Δεν θα πρέπει να ακούτε τα σχόλια που τρέχουν γύρω σας, για το άτομο που έχετε επιλέξει να είστε μαζί. Μάλλον σας ζηλεύουν και σας ανταγωνίζονται.

 

Καρκίνος ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Οι ανοιχτοί δρόμοι, είναι μπροστά σας, και εσείς θα πρέπει να ανεβάσετε του προσωπικούς σας ρυθμούς έτσι ώστε να πιάσετε και τους στόχους σας.

 

Λέων Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Η υπομονή σας, έχει φτάσει στα όρια της, και το μόνο που τώρα χρειάζεται είναι απλά να μιλήσετε στον σύντροφο σας, και να του κάνετε τις προτάσεις σας.

Παρθένος Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ

Μέχρι να φύγει ο μήνας, θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις που θα σας γεμίσουν την τσέπη αλλά και θα σας φέρουν, πιο κοντά στον άνθρωπο που αγαπάτε.

 

Ζυγός Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΗΡΑ

Οι επικοινωνίες θα ανάψουν, με κάποιον από το παρελθόν. Όσο πλησιάζει και η Πανσέληνος, εσείς θα πολιορκηθείτε από νέες προτάσεις επανασύνδεσης.

 

Σκορπιός Ο ΚΟΣΜΟΣ

Οι φίλοι και οι γνωστοί σας, μόνιμα έχουν κάποια κριτική για τον νέο σας σύντροφο. Μπορεί να μην σας αφορά άμεσα, απλά δείτε τι υπάρχει πίσω από αυτό.

 

Τοξότης Η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

Οι σχέσεις που έχουν περάσει από εσάς, θα σας κάνουν τώρα να δείτε με μια πιο ώριμη ματιά, κάποιον που σας έχει κάνει μια ευθεία ερωτική εξομολόγηση.

Αιγόκερως ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Οι πιο πολλοί του ζωδίου σας, είστε μόνοι και αυτό σας κάνει και αισθάνεστε ότι έχετε πια πολύ περισσότερο ελεύθερο χρόνο για οικογένεια και εργασία.

 

Υδροχόος Ο ΗΛΙΟΣ

Μπορεί να υπάρχουν μέσα στην καρδιά σας, δύο αγάπες…αλλά πλέον θα χρειαστεί να πάρετε μια τελική απόφαση που θα σας απομακρύνει από τυχόν ρίσκα.

 

Ιχθείς Ο ΕΡΗΜΙΤΗΣ

Η  διάθεση σας, είναι ανεβασμένη και μάλλον αυτό σας δείχνει προς τους τρίτους πιο ερωτικούς. Ακόμη και κάποιο φιλικό σας πρόσωπο, θα σας μιλήσει πιο ρομαντικά!