Η τράπουλα PASSAR ξεκαθαρίζει τα ερωτικά μελλούμενα

Προβλέψεις για το 2ο δεκαπενθήμερο του Απριλίου:

Κριός ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Οι λύσεις που θα έρθουν από τον σύντροφο σας, σίγουρα θα σας αφορούν και μάλλον θα πρέπει να σας κάνουν και σκεφτείτε και πιο σοβαρά, το κοινό σας μέλλον.

Ταύρος ΟΙ ΔΥΟ ΚΑΡΔΙΕΣ

Είστε οι πρωταγωνιστές της εποχής, όπου θα μπορέσετε με σχετική ευκολία να ξεκαθαρίσετε παρελθόν και παρόν. Κάποιοι θα δεχτούν αιφνίδια πρόταση για επανασύνδεση ή ακόμη και έναρξη σχέσης.

 

Δίδυμοι  ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΤΑΛΑΝΤΟ

Μπορεί να μην έχετε ακόμη βρει την ισορροπία σας, μετά από τις δύσκολες στιγμές που έχετε περάσει με τον άνθρωπο σας, αλλά από τις αρχές του Μαϊου, όλα θα έρθουν και πάλι στους ρυθμούς τους.

 

Καρκίνος  ΟΙ ΔΥΟ ΑΝΤΡΕΣ

Με θετικό πρόσημο θα ξεκινήσει, η νέα εποχή για εσάς και όλα αυτά που θέλετε να κάνετε. Από τους λίγους που έχετε μείνει μόνοι αισθηματικά, η πλειοψηφία θα βρει νέο ταίρι.

 

Λέων Ο ΚΥΚΛΟΣ

Οι εξηγήσεις και οι δικαιολογίες που θα έρθουν από το άτομο που έχετε ερωτευτεί, δεν θα σας πείσουν. Τώρα είναι και το πιο σωστό χρονικό διάστημα, για να πάρετε αποφάσεις.

Παρθένος  Ο ΗΛΙΟΣ

Είστε και εσείς μέσα στην γήινη τριάδα, που θα έχει τα μέγιστα οφέλη γύρω από τα οικονομικά και τα ερωτικά σας, που έχει πραγματικά μείνει στάσιμα λόγω τρίτων καταστάσεων.

 

Ζυγός ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ

Εσείς που έχετε μπει σε δύσκολα αισθηματικά διλήμματα θα πρέπει άμεσα, και με το χέρι στην καρδιά να πάρετε αποφάσεις που θα δικαιώσουν εσάς, αλλά και όσους έχουν δείξει την πραγματική τους αγάπη.

 

Σκορπιός  ΤΟ ΡΟΔΟ

Θα πρέπει να μιλήσετε άμεσα με το πρόσωπο που θέλετε, έτσι ώστε να ξεφύγετε από την ρομαντική διάθεση και να ξεκαθαρίσετε αληθινά, τις προθέσεις σας.

 

Τοξότης  Η ΓΥΝΑΙΚΑ

Μην ακούτε καθόλου, όλα αυτά τα ιδιαίτερα σχόλια, από τον κύκλο σας, για την παρούσα φάση της ζωής του πρώην σας. Μπορεί και όλα αυτά να μην είναι τελικά αλήθεια.

 

Αιγόκερως ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ

Όσα και να έχετε πει και υποσχεθεί στον άνθρωπο σας, δεν θα τον κρατήσουν κοντά σας, αν δεν προχωρήσετε και σε πράξεις. Σίγουρα θα χρειαστεί να αλλάξετε νοοτροπία.

 

Υδροχόος   ΤΟ ΦΩΣ

Οι φίλοι σας θα γίνουν η επικοινωνιακή γέφυρα, για να μπορέσετε να μιλήσετε εκ νέου με το πρόσωπο που αγαπάτε. Οι δυσκολίες θα προσπεραστούν, κάνοντας σας και πάλι ζευγάρι.

Ιχθείς ΟΙ ΟΡΘΙΕΣ ΒΕΡΕΣ

Δεν χρειάζεται να πιέζετε κανέναν για να σας δώσει την ερωτική του προσοχή. Σίγουρα έχετε τραβήξει την προσοχή κάποιου, αλλά θα πρέπει να  προσφέρετε και τον ανάλογο χρόνο.