Τσιγγάνικη Τράπουλα – Υποσχέσεις αγάπης που θα γίνουν πράξεις!

Προβλέψεις για το επόμενο 15ήμερο:

 

Κριός  ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΡΟΔΙ

Ανεβάστε πιο πολύ τις προσωπικές σας ταχύτητες. Οι εποχές έχουν μεγάλες απαιτήσεις από εσάς…το ίδιο και οι συνεργάτες αλλά και το πρόσωπο που αφοράτε!

Ταύρος Ο ΙΠΠΕΑΣ

Ετοιμαστείτε για σημαντικές τροποποιήσεις, στα καθημερινά σας προγράμματα. Ένας νέος έρωτας θα σας βγάλει οριστικά από την ρουτίνα σας.  

 

Δίδυμοι ΤΟ ΣΕΝΤΟΥΚΙ

Αυτά που θέλετε και έχετε μέσα στο μυαλό σας, θα χρειαστεί άμεσα να τα πείτε ανοιχτά σε αυτόν που σας ενδιαφέρει. Ίσως και να έχετε μια θετική απάντηση.

 

Καρκίνος Η ΚΑΡΔΙΑ

Ο δρόμος σας είναι ροδοστρωμμένος. Υπάρχουν πολλά ζητήματα που θα τα λύσετε και κυρίως στα οικονομικά σας που δείχνουν ότι είναι μονίμως ανοδικά.

 

Λέων ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ

Κάντε λίγο υπομονή και θα καταλάβετε τι τελικά ζητάει το συντροφικό σας… από την σχέση σας. Κάποιοι θα λάβετε μια αναπάντεχη, πρόταση γάμου.

Παρθένος Ο ΑΝΤΡΑΣ

Το διάστημα αυτό είναι ιδανικό για όλα τα ζητήματα που έχουν ανακύψει μέσα στον δεσμό σας. Ο αγαπημένος σας, θέλει να βρείτε από κοινού λύσεις.

 

Ζυγός Ο ΓΑΜΟΣ

Μην χαλαρώνετε. Το ότι είστε μέσα σε μια σχέση καιρό, δεν σημαίνει ότι πρέπει να σταματήσετε να προσπαθείτε. Το ταίρι σας περιμένει πολλά περισσότερα από εσάς.

 

Σκορπιός ΟΙ 2 ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Οι όποιες αποφάσεις έχετε πάρει, θα πρέπει να περιμένουν λίγο ακόμη, καθώς αυτός που έχετε στο ερωτικό σας στόχαστρο, έχει κάποιες προσωπικές αναποδιές.

 

Τοξότης ΤΟ ΚΙΛΙΜΙ

Εντός αυτής της νέας εβδομάδας -19/04,  θα έχετε μια καινούργια επαφή επικοινωνιακή με κάποιον παλιό σας γνώριμο, που έχετε πολλά να σας αποκαλύψει.

 

Αιγόκερως ΤΟ ΚΕΧΡΙΜΠΑΡΙ

Η εβδομάδα και μέχρι το τέλος της θα είναι φορτωμένη με υποχρεώσεις στην εργασία και στην οικογένεια. Όλοι τελικά κάτι περιμένουν από εσάς.

Υδροχόος ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ

Ο νέος έρωτας που έχει εισβάλει στην ζωή σας, έχει αλλάξει θετικά όλη την κοσμοθεωρία σας. Είστε τα ζώδια που μέσα στην Άνοιξη θα  κάνετε μεγάλα βήματα.

  

Ιχθείς Η ΠΕΝΑ

Με όλο το αστρολογικό σύστημα, να σας δίνει ενέργεια και ευκαιρίες, εσείς θα χρειαστεί να ανεβάσετε τους ρυθμούς σας, και να βρείτε πρακτικές διεξόδους.