Ωροσκόπιο Αγάπης – Ποια τα τυχερά ζώδια σε αγάπη και πλούτο?

Ζωδιακές προβλέψεις για το επόμενο 15ήμερο:

Κριός 

Όσα έχετε ακούσει ή και δει, για το πρόσωπο που σας αφορά, είναι υπερβολή. Με τον ασταμάτητο Ερμή να σας υποστηρίζει, εσείς θα έχετε προτάσεις που θα σας εκπλήξουν πολύ.

Ταύρος  

Όλα αυτά που έχετε να πείτε στον άνθρωπο σας, μην τα καθυστερείτε άλλο.  Και αυτός από την δική του μεριά, αναμένει να του πραγματώσετε τις υποσχέσεις σας.

 

Δίδυμοι

Είστε από τα πιο τυχερά ζώδια, όπου θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις, για πολλά ζητήματα, που σας απασχολούν, ίσως και μέσα από την υποστήριξη των δικών σας ανθρώπων.

                     

Καρκίνος  

Όλα αυτά που έχετε κατά νου, για την εργασία και την σχέση σας, από τα μέσα του μήνα, θα αρχίσουν να παίρνουν σάρκα και οστά. Μην χάσετε τον έλεγχο αυτήν την φορά.

 

Λέων

Οι επικοινωνίες και οι συναντήσεις που έρχονται μέσα από την πρωτοβουλία, κάποιου που θέλετε ερωτικά… είναι και αυτές που θα σας κάνουν εν τέλει ζευγάρι.

Παρθένος  

Προσπεράστε επιτέλους τα παλιά. Δεν τα χρειάζεστε. Από τον μήνα του Ταύρου και μετά, θα μπορέσετε να βρείτε ανοιχτούς τους δρόμους, για νέα ξεκινήματα. 

 

Ζυγός

Δεν αλλάζουν οι άνθρωποι, ούτε και εσείς. Αν υπάρχει εκ μέρους σας κάποιο συγκεκριμένο παράπονο, μπορείτε αυτήν την εποχή να το εκφράσετε και μαζί να το λύσετε.

 

Σκορπιός

Οι εξελίξεις σας πλησιάζουν και αυτό είναι κάτι που θα σας δείξει ποιος είναι και ο σωστός δρόμος για να ακολουθήσετε. Στην ερωτική σας ζωή, χρειάζεστε ένα διάλειμμα.

 

Τοξότης

Οι αμφιβολίες, που έχετε για τον καινούργιο σας σύντροφο είναι και αυτές που τώρα σας κάνουν να μην δίνετε το 100% της καρδιάς σας. Κάποια αλλαγή θα σας προταθεί.

 

Αιγόκερως

Είστε από τα πιο έξυπνα ζώδια, που θα μπορέσετε μέσα στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα… θα κλείσουν κάποιους παλιούς τους αισθηματικούς λογαριασμούς.

 

Υδροχόος

Από το μακρινό σας παρελθόν, έρχεται μια είδηση. Αυτό που τώρα χρειάζεται, είναι να δείξετε την ψυχραιμία σας αλλά και ότι έχετε αλλάξει σε όλα σας.

Ιχθείς 

Με το σύμπαν να σας προσφέρει ότι έχετε χάσει… εσείς θα πρέπει να είστε άκρως προσεχτικοί και επιλεκτικοί, σε ότι πλέον διασταυρώσει το μονοπάτι σας.