Οι κάρτες των Αγγέλων προβλέπουν για επανενώσεις ζευγαριών

Προβλέψεις για το επόμενο 15ήμερο:

 

Κριός ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ

Μέσα στους επαγγελματικούς σας κύκλους, υπάρχουν διάφορα φλερτ που σας έχουν αναστατώσει. Προσοχή μόνο στα μάτια των τρίτων που είναι πάνω σας.

Ταύρος Η ΣΤΕΓΑΣΗ

Πολλά από αυτά που θέλει να σας πει το συντροφικό σας έτερο, ήδη τα γνωρίζετε. Το επόμενο Σαββατοκύριακο θα έχετε συζητήσεις, που θα σας οδηγήσουν σε επόμενα βήματα.

 

Δίδυμοι ΤΑ ΝΕΑ ΞΕΚΙΝΗΜΑΤΑ

Αν υπάρχει κάτι που σας έχει προβληματίσει μέσα στον δεσμό σας, έχει πια έρθει το πλήρωμα του χρόνου για να το λύσετε. Επίσης, στην δουλειά σας, υπάρχουν αντιζηλίες που θα πρέπει να παρακάμψετε.

 

Καρκίνος Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Με πολλά μέτωπα αυτό το διάστημα, μάλλον έχετε αφήσει σε δεύτερο ρόλο τα ερωτικά σας. Μέσα στο 2ο 15ήμερο του Απριλίου, κάτι καινούργιο θα σας χτυπήσει την πόρτα.

 

Λέων ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

Μην εξωτερικεύετε τόσο πολύ τα συναισθήματα σας, σε άτομα που ακόμη δεν σας έχουν δείξει τι ζητούν από εσάς. Σίγουρα ο χρόνος θα φέρει τις αποδείξεις.

Παρθένος Ο ΦΥΛΑΚΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ

Οι μέρες μέχρι και την είσοδο του Ταύρου, θα σας δώσουν ειδήσεις οικονομικού περιεχομένου, που σίγουρα θα σας χαροποιήσουν. Όλα τα άλλα θα τα στρώσετε!

 

Ζυγός Η ΦΥΣΗ

Οι ελπίδες κάποιου από το ερωτικό σας παρελθόν, θα γίνουν προτάσεις για επανασύνδεση. Μάλλον τώρα οι συνθήκες της ζωής του έχουν αλλάξει και μπορεί να σας προσφέρει αυτά που ζητάτε.

 

Σκορπιός Η ΑΓΑΠΗ

Μην μένετε μόνο σε αυτά τα ολίγα, που σας προσφέρουν. Αξίζετε πολλά περισσότερα και το ξέρετε. Επιπροσθέτως θα έχετε και κάποιες ψυχαγωγικές προσκλήσεις από τον φιλικό σας κύκλο.

 

Τοξότης …ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ

Πολλά είναι τελικά αυτά που δεν σας αρέσουν μέσα από τις συμπεριφορές και τα περιβάλλοντα, που ατόμου που έχετε στο ερωτικό σας στόχαστρο.

Αιγόκερως Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Σχόλια και κουτσομπολιά, έρχονται από τα παλιά για ένα άτομο που κάποτε μοιραστήκατε όμορφες στιγμές. Ακόμη όμως είναι νωρίς για να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία.

 

Υδροχόος Ο ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ

Μην αναβάλετε διαρκώς, αυτά που έχετε τάξει στον άνθρωπο σας, καθώς στο τέλος θα δείξετε αναξιόπιστοι. Στις φιλίες σας υπάρχει μια καλή διάθεση, για διασκέδαση.

 

Ιχθείς Η ΗΡΕΜΙΑ

Δεν έχει καμία σημασία, που έχετε μείνει σε εργένικη φάση τους τελευταίους μήνες. Σίγουρα καταφέρατε να ολοκληρώσετε κάποια άλλα πράματα.