Τσιγγάνικη τράπουλα…Μια σύμπτωση, θα φέρει ευχάριστες ανατροπές σε σχέσεις και ερωτοφιλίες

Για όλους και για όλα:

 

Κριός  Ο ΦΑΡΟΣ

Ο χρόνος σας είναι πολύτιμος και δεν χρειάζεται να τον δωρίζετε απλόχερα, σε άτομα που δεν κάνουν κάτι αντίστοιχο εν τέλει και για εσάς.

Ταύρος Η ΝΥΧΤΑ

Με τόσες όψεις του Κυβερνήτη σας, εσείς θα έχετε σίγουρα μια καλύτερη ψυχολογία που θα κάνει το άτομο που αγαπάτε, να σας προσεγγίσει.

 

Δίδυμοι ΤΟ ΚΕΡΜΑ

Το δυναμικό σας μυαλό, είναι και αυτό που εν τέλει θα δώσει τις λύσεις. Το ξέρετε άλλωστε ότι όλοι περιμένουν από εσάς… επειδή έτσι τους έχετε μάθει!

 

Καρκίνος ΤΟ ΠΑΙΔΙ             

Ότι έγινε … έγινε! Μην κοιτάτε πίσω, καθώς γνωρίζετε ότι κάτι πια δεν μπορεί να τροποποιηθεί, τουλάχιστον όχι άμεσα και το επόμενο διάστημα.

 

Λέων Ο ΑΝΤΡΑΣ

Η καινούργια εβδομάδα -19/04, θα κυλήσει μέσα από ευχάριστες επικοινωνίες με το πρόσωπο που σας αφορά. Όχι υποχρεωτικά ερωτικά αλλά και επαγγελματικά.

 

Παρθένος ΟΙ ΒΕΡΕΣ

Μπορείτε να είστε μόνοι σας και αυτό να μην σας απασχολεί και τόσο πολύ πια. Έχετε πολλά άλλα σαν εκκρεμότητες που πρέπει να κλείσετε μέσα στον Απρίλιο.

Ζυγός ΤΟ ΔΩΡΟ

Έχετε πάρα πολλές απορίες, για το πρόσωπο που αγαπάτε αλλά ακόμη δεν έχετε τολμήσει να του ζητήσετε κάποιες απαντήσεις. Δώστε χρόνο.

 

Σκορπιός Η ΓΥΝΑΙΚΑ

Η καρδιά σας είναι ακόμη δεσμευμένη με το παρελθόν και δεν επιθυμείτε, να κάνετε κάτι για αυτό. Τουλάχιστον αλλάξτε την διάθεση σας.

 

Τοξότης ΤΟ ΣΠΙΤΙ

Δεν χρειάζεται να κάνετε πάρα πολλά, απλά να ζεστάνετε τις επικοινωνίες με το πρόσωπο που θέλετε, ακόμη και αν αυτό δεν το ξέρει!

 

Αιγόκερως ΤΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙ

Απλοποιήστε την σκέψη σας, και μην χάνεστε μόνο στις επιθυμίες των άλλων. Υπάρχουν επίσης, κάποια χρήματα που θα έρθουν άμεσα στα χέρια σας.

Υδροχόος  ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΙΔΙ

Είστε από τα πιο τυχερά ζώδια της εβδομάδας, που θα μπορέσετε να λύσετε κάποιες παρεξηγήσεις με το πρόσωπο που έχετε βαθιά μέσα στην καρδιά σας.

 

Ιχθείς Ο ΔΡΟΜΟΣ

Θα δείτε πρακτικές αλλαγές και βελτιώσεις, στον αγαπημένο σας αλλά και στα οικεία του περιβάλλοντα. Πιθανόν και να έχει πάρει τις συμβουλές σας στα σοβαρά.