Κλασσική τράπουλα – Τα μυστικά της αγάπης θα αποκαλυφθούν!

Προβλέψεις για το επόμενο 10ήμερο:

 

 

Κριός ΔΕΚΑ ΚΑΡΟ

Χρήματα και οικονομική γενικότερα εύνοια θα φέρει η νέα εβδομάδα 19/04. Σίγουρα είναι και κάτι που θα ενισχύσει και την ερωτική σας διάθεση.

Ταύρος ΑΣΣΟΣ ΚΟΥΠΑ

Αφού μπορείτε να είστε μόνοι σας, τότε μην χαλάτε την εικόνα σας με το να ρωτάτε από περιέργεια για τον πρώην σας. Μπορεί αυτός να το μεταφράζει διαφορετικά!

 

Δίδυμοι ΕΦΤΑ ΚΑΡΟ

Ο μήνας συνεχίζεται θετικά και αυτό είναι και κάτι που θα σας δώσει ένα βήματα – προβάδισμα, σε όλα αυτά που θέλετε άμεσα να ολοκληρώσετε.

 

Καρκίνος ΤΡΙΑ ΣΠΑΘΙ

Στους επαγγελματικούς σας κύκλους, έχετε βρει αρκετά ενδιαφέροντα άτομα… που σε μελλούμενους χρόνους πιθανόν και να γίνουν καλοί σας φίλοι.

 

Λέων  ΕΞΙ ΚΟΥΠΑ

Είστε ανάμεσα σε πολλές ερωτικές επιλογές και αυτό τώρα σας κάνει να θέλετε να πάρετε και μια τελική απόφαση, για το μέλλον σας. Μιλήστε άμεσα.

 

Παρθένος ΠΕΝΤΕ ΚΑΡΟ

Οι σκέψεις και τα συναισθήματα σας, είναι απλά σταματημένα. Το μόνο που μπορείτε τώρα να κάνετε, είναι να δώσετε χρόνο για να δείτε τι πρέπει να γίνει.

Ζυγός ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΠΑΘΙ

Με τον σύντροφο σας, θα είστε πολύ καλύτερα στην πορεία αυτού του μήνα. Ίσως και μια μικρή ανανέωση να σας έφερνε πιο κοντά… σε όλα τα επίπεδα.

 

Σκορπιός ΠΕΝΤΕ ΚΑΡΟ

Όλα αυτά που έχει σκεφτεί το συντροφικό σας έτερο, θα τα κάνει πράξεις. Είστε από τα ζώδια που μέσα στον Μάιο θα συζητήσετε για γάμο.

 

Τοξότης ΤΡΙΑ ΚΑΡΟ

Είστε μόνοι σας οι περισσότεροι Τοξότες, και το απολαμβάνετε. Υπάρχουν άτομα που χρειάζονται την βοήθεια σας. Ένας έρωτας θα σας κυκλώσει.

 

Αιγόκερως ΔΕΚΑ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Με όλα αυτά τα καλά αστρολογικά να σας βάζουν στη πρώτη γραμμή, εσείς θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις κυρίως σε κάποιες παλιές οικονομικές υποχρεώσεις.

 

Υδροχόος ΤΡΙΑ ΚΟΥΠΑ

Όλα αυτά που λέτε και υπόσχεστε σε αυτόν που έχετε στην καρδιά σας, ακόμη δεν έχουν υλοποιηθεί. Είναι και κάτι που όμως το περιμένει η άλλη πλευρά.

Ιχθείς ΔΥΟ ΣΠΑΘΙ

Όσα έχουν γίνει μέσα στην σχέση σας, και σας έχουν δυσαρεστήσει, θα πρέπει τώρα να τα αναφέρετε στον άνθρωπο σας, για να τα διευθετήσει.