ΜΑΙΟΣ – Τσιγγάνικη τράπουλα Προβλέψεις για όλα τα ζώδια Σχέσεις / Χρήμα / Τύχη

Ο νέος μήνας, είναι κοντά. Οι όψεις των πλανητών καθώς και οι αλλαγές σε αστρολογικό επίπεδο, θα φέρουν λύσεις και ευκαιρίες σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της

καθημερινότητας, όλων των ζωδίων!

Πιο αναλυτικά:

Κριός –  Η ΑΓΑΠΗ

Απολαύστε αυτό το καλό χρονικό διάστημα, που πολλά καινούργια άτομα σας φλερτάρουν. Όλο και κάτι που τελικά σας αφορά και σας ταιριάζει θα σας τραβήξει την προσοχή.

Ταύρο –  ΟΙ 3 ΠΟΡΤΕΣ

Πολλές οι ιδέες που έχετε αυτό το διάστημα, για το πώς μπορεί η σχέση σας να εξελιχθεί. Από τον καινούργιο μήνα Μάιο, θα έχετε και κάποια παραπάνω οικονομική δυναμική.

   

Δίδυμοι –  ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ

Εκπλήξεις να περιμένετε από τον άνθρωπο που αγαπάτε και μάλιστα μεγάλες.  Οι περισσότεροι από εσάς θα λάβετε προτάσεις για επανασύνδεση, συγκατοίκηση ακόμη και γάμο.

 

Καρκίνος –  Η ΓΥΝΑΙΚΑ

Οι καταστάσεις που ενοχλούν τον άνθρωπο σας, είναι πια σε στην τελική τους ευθεία για να λυθούν. Εσείς να είστε έτοιμοι, για να δώσετε τις δικές σας προτάσεις για το κοινό σας μέλλον.

Λέων – ΟΙ ΒΕΡΕΣ

Οι δρόμοι σας είναι σίγουρα ανοιχτοί, για όλα αυτά που καιρό τώρα προγραμματίζετε. Υπάρχουν κάποια θέματα ωστόσο, με τον άνθρωπο σας που καλείστε άμεσα να τα λύσετε.

 

Παρθένος –  ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ

Πολλά αυτά που ακόμη δεν έχετε μάθει, για το καινούργιο άτομο που έχει μπει δυναμικά στην ζωή σας. Δώστε τον απαιτούμενο χρόνο για να μπορέσετε εσείς οι δύο να γνωριστείτε πιο βαθιά.

 

Ζυγός – ΤΟ ΣΜΑΡΑΓΔΙ

Κάποιες στιγμές ο χαρακτήρας σας, δυναμιτίζει την ατμόσφαιρα και αυτό που ζητάτε ίσως και να μην γίνεται. Το ταίρι σας, θέλει αυτές τις ημέρες να σας μιλήσει και για κάτι καινοτόμο.

 

Σκορπιός – Ο ΑΕΡΑΣ

Σίγουρα έχετε σοβαρά παράπονα, για τον άνθρωπο που είναι κοντά σας, καθώς τον βλέπετε ότι τεμπελιάζει και δεν προσπαθεί …για αυτήν την σχέση. Ενεργοποιηθείτε άμεσα. 

 

Τοξότης – Η ΚΑΡΔΙΑ

Το να κάνετε κάποιον να ζηλεύει είναι μικροπρέπεια και το ξέρετε! Καλύτερα να μιλήσετε ευθέως για τα θέματα σας, και αν κάτι τότε δεν λειτουργήσει, τότε απομακρυνθείτε άμεσα.

Αιγόκερως –  Η ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ

Όλα αυτά που έχετε υποσχεθεί, στο ταίρι σας τώρα θα πρέπει και πριν να λήξει ο Απρίλιος, να τα κάνετε πράξη. Είναι και ο μοναδικός τρόπος, για να έρθετε πιο κοντά σαν ζευγάρι.

 

Υδροχόος –  Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ

Το σύμπαν σίγουρα σας υποστηρίζει για να κάνετε όλα αυτά που πρέπει, για να βγείτε από καταστάσεις και σχέσεις που δεν έχουν να σας προσφέρουν κάτι ουσιαστικό.

 

Ιχθείς – ΤΟ ΚΑΝΤΗΛΙ ΑΝΑΜΕΝΟ

Έχετε συνειδητοποιήσει ότι κάποιος από τον φιλικό σας περίγυρο σας μιλά ερωτικά και προσπαθεί να σας κατακτήσει. Αποφασίστε άμεσα και πριν να χαθεί όλο αυτό το ωραίο κλίμα.