Οι κάρτες ΤΑΡΩ προβλέπουν σχέσεις – επανασυνδέσεις και νέους έρωτες!

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΙΟ 2021:

 

Κριός : Το Εφτά Κύπελλο  Το Δέκα Σπαθί Η Αυτοκράτειρα 

Καλείστε να προσαρμοστείτε σε νέα δεδομένα, που σας είναι και ωφέλιμα! Προαγωγή ή και πρόταση άκρως ενδιαφέρουσας συνεργασίας, είναι στα προσεχώς. Ζυγίστε τις καταστάσεις και αποφασίστε.

Ταύρος : Το Αστέρι  Η Δικαιοσύνη  Το Δέκα Κύπελλο

Είναι σημαντικό για εσάς, να είστε μέσα σε υγιείς σχέσεις… όλων των ειδών. Εσείς ειδικά που είστε ακόμη αισθηματικά αδέσμευτοι, θα κάνετε μια σοβαρή γνωριμία μέσα στον Απρίλιο, που θα έχει τις προδιαγραφές για δέσμευση λίαν συντόμως.

Δίδυμοι : Η Δύναμη  Το Οχτώ Κύπελλο Το Τέσσερα Δηνάριο 

Κάποιες στιγμές αισθάνεστε ότι έχετε κάνει λάθος στην επιλογή συντρόφου, και ακόμη και αμφισβητείτε τις προθέσεις του. Αυτό δεν είναι και κάτι που μπορεί να συνεχιστεί, άρα μιλήστε και δείτε ποια θα είναι τα επόμενα σας βήματα.

Καρκίνος : Οι Εραστές  Το Τέσσερα Κύπελλο Το Δύο Ράβδος 

Τα κίνητρα σας αυτήν την περίοδο, στρέφονται κυρίως γύρω από την ανασυγκρότηση των επαγγελματικών σας δράσεων. Σε όλο αυτό θα βρείτε ένθερμους υποστηρικτές αλλά και πηγές χρήματος, που θα σας αλλάξουν την καθημερινότητα.

Λέων : Τροχός της Τύχης  Το Πέντε Δηνάριο Το Οχτώ Σπαθί

Εσείς θα πρέπει να κάνετε μια μεγαλύτερη προσπάθεια, για να πείσετε για τα ανανεωμένα συναισθήματα σας. Ειδικά τώρα, που ζητάτε μέσα από έναν διπλωματικό τρόπο, να φτάσετε σε μια επανασύνδεση με τον πρώην σας.

Παρθένος :  Η Αρχιέρεια  Το Δύο Σπαθί  Το Δέκα Σπαθί 

Μην εγκλωβίζεστε σε παλιές και άτυχες αναμνήσεις.  Ο Μάιος, θα φέρει στο μονοπάτι σας, νέα άτομα και υπέροχες καταστάσεις, που θα ζεστάνουν την καρδιά σας, αλλά και θα ενεργοποιήσουν το απαιτητικό σας μυαλό.

Ζυγός : Το Εννέα Δηνάριο Το Άρμα  Η Εγκράτεια 

Νέα ξεκινήματα, να περιμένετε από τα μέσα του Μαΐου κα μετά, σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Στα εργασιακά σας, θα έχετε αλλαγές που θα συμφέρουν την τσέπη σας. Σε δεύτερο βήμα, κοιτάξτε και πιο προσεχτικά τα ερωτικά σας.

Σκορπιός : Ο Ήλιος  Η Σελήνη  Το Έξι Ράβδος

Έχετε πια την απαραίτητη εμπειρία και ωριμότητα, έτσι ώστε να δείτε με ποιον πρέπει να είστε μαζί και από πού απαιτείται να φύγετε. Σε οικογενειακό επίπεδο, κάποιες παρεξηγήσεις που είχαν γίνει, θα προσπεραστούν!

Τοξότης : Ο Γητευτής  Ο Κόσμος  Εννέα Ράβδος

Έχετε την διάθεση θα αποκλείσετε από την ζωή σας πρόσωπα που δεν σας συμπεριφέρονται όπως θα θέλατε. Κάποιες φιλίες που σας έχουν απογοητεύσει, έχει έρθει το σωστό πλήρωμα του χρόνου, για να τις επανα-αξιολογήσετε.

Αιγόκερως : Ο Αυτοκράτορας Το Τρία Ράβδος Το Εφτά Σπαθί 

Μπορείτε να κάνετε τα πάντα, αφού το σύμπαν σαν ανάβει το πράσινο φως. Είτε στα αισθηματικά σας, είτε στην εργασιακή σας ζωή, οι λύσεις που τόσο καιρό ζητάτε θα φανερωθούν. Οι τρίτοι είναι κοντά σας για να σας  υποστηρίξουν.

Υδροχόος : Ο Άσος Δηνάριο  Ο Αρχιερέας  Εφτά Κύπελλο

Δεν περνάει από το μυαλό σας μια επίσημη κίνηση με το ταίρι σας. Ίσως από τον καινούργιο μήνα, που και τα οικονομικά σας θα είναι σε καλύτερη φάση. Μέχρι τότε, έχετε πολλά άλλα ζητήματα που πρέπει να τακτοποιήσετε.

Ιχθείς : Το Δύο Κύπελλο  Ο Τρελός  Το Εννέα Δηνάριο

Οι όποιες επικοινωνιακές σας διαφορές, με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, θα λήξουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αυτό θα σας φέρει και σε κοινές αποφάσεις, γύρω από μια έναρξη σχέσης ή και μια δέσμευση.