Ωροσκόπιο Σχέσεων – Ο Μάιος θα φέρει αγάπη και χρήμα σε όλα τα ζώδια

Μηνιαίες προβλέψεις:

ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ

 Κριός

Δεν θα πρέπει να είστε και τόσο επίμονοι με τον άνθρωπο σας, που έχει αυτήν την εποχή προβλήματα με την οικονομική του κατάσταση. Ξέρει ότι έχει αφήσει την σχέση σε δεύτερη μοίρα, και προσεχώς θα το διορθώσει.

 

Λέων

Θα λάβετε σημαντική βοήθεια και υποστήριξη από τους δικούς σας ανθρώπους. Οι μέρες θα φέρουν και τα απόμακρα – αποξενωμένα ζευγάρια πιο κοντά.

Τοξότης

Πολλές οι επαγγελματικές / οικονομικές επιτυχίες, που στρώνονται  στο μονοπάτι σας. Σε δεύτερο τόνο θα καταφέρετε, να ισορροπήσετε και την σχέση – προσωπική σας ζωή.

 

 

ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ

 

Ταύρος

Οι μέρες έχουν πολλά να σας παρουσιάσουν. Κάποια παλιά σας υπόθεση από το παρελθόν, θα σας αναζητήσει και πιθανόν να σας έρθουν προτάσεις που θα σας γοητεύσουν.

 

 

Παρθένος

Εσείς που το τέλος του Απριλίου, σας βρίσκει μόνους…δεν θα πρέπει να απογοητεύεστε. Πιθανόν και ήδη γύρω σας, να  υπάρχουν άτομα που διστάζουν να σας μιλήσουν για τα συναισθήματα τους.

 

Αιγόκερως

Η σχέση σας χρειάζεται άμεσα ανανέωση και  βελτίωση. Όλα τα άλλα είναι απλές δικαιολογίες.  Στην εργασία σας, υπάρχουν ζητήματα που χρειάζονται παραπάνω την προσοχή σας.

ΖΩΔΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ

 

Δίδυμοι

Οι σκέψεις και τα βαθιά σας ερωτικά συναισθήματα, είναι σε μια μόνιμη κόντρα. Δεν χρειάζεται ακόμη να κάνετε κάτι σημαντικό ή να πάρετε κάποια πρωτοβουλία, απλά δώστε χρόνο σε όλους.

Ζυγός

Τα καινούργια φλερτ που έχουν προκύψει, από τον φιλικό σας κύκλο δεν σας καλύπτουν. Οι μέρες μέχρι και το τέλος του Ταύρου, σίγουρα έχουν σημαντικές εκπλήξεις.

 

Υδροχόος

Όσοι από εσάς έχετε εμπλακεί σε μπερδεμένες – παράλληλες διαδρομές, πιθανόν αυτές τις ημέρες που θα ξεκινήσει το Καλοκαίρι, να χρειαστεί να πάρετε τις τελικές σας αποφάσεις.

 

 

ΖΩΔΙΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ

 

Καρκίνος

Μια ιδιότυπη ερωτοφιλία θα έρθει και πάλι στον δρόμο σας, και αυτήν την φορά μέσα από προτάσεις που θα σας κολακέψουν. Σε όλα αυτά μην εμπλέξετε τους τρίτους.

 

Σκορπιός

Το πρώτο 15ήμερο του μήνα, θα είναι γεμάτο από προσκλήσεις και προτάσεις από τους καλούς σας φίλους.  Οι ελεύθεροι ας έχουν και τα μάτια τους ανοιχτά για νέες γνωριμίες.

 

Ιχθείς

Το μόνο που σας ενδιαφέρει αυτό το χρονικό διάστημα, είναι να κλείσετε όλες τις αισθηματικές σας εκκρεμότητες με τα παλιά και να δώσετε χρόνο και χώρο σε νέα άτομα.