Κλασσική τράπουλα μόνο για Ερωτευμένους

Προβλέψεις για τον Μάιο:

 

Κριός  ΤΟ ΤΡΙΑ ΚΑΡΟ

Με τόσο σημαντικές αλλαγές στον αστρολογικό ουρανό, οι περισσότεροι από εσάς, θα βρουν τον δρόμο τους γύρω από μια επανασύνδεση.

Ταύρος Ο ΑΣΣΟΣ ΣΠΑΘΙ

Δεν χρειάζεται να δώσετε παραπάνω χρόνο ή να κάνετε υπομονή με άτομα που μέχρι τώρα δείχνουν μια λάθος συμπεριφορά. Από τον νέο μήνα, θα υπάρξουν εξελίξεις.

 

Δίδυμοι ΤΟ ΠΕΝΤΕ ΚΑΡΟ

Όλοι οι φίλοι σας έχουν άποψη για τον νέο σας σύντροφο, η οποία είναι μέτρια. Αυτό θα πρέπει να το λάβετε υπ΄όψιν σας, καθώς μάλλον κάτι δεν βλέπετε.

 

Καρκίνος ΤΟ ΕΞΙ ΣΠΑΘΙ

Υπάρχουν κάποια ζητήματα που ο άνθρωπος σας, θέλει να τα συζητήσετε μέσα σε αυτό το Σαββατοκύριακο. Σίγουρα θα βρεθούν και οι τελικές λύσεις.

Λέων ΤΟ ΕΞΙ ΚΟΥΠΑ

Αν μέσα στο μυαλό σας περνούν, διάφορες υποψίες για το τι συμβαίνει μέσα στην ζωή του αγαπημένου σας, καλό θα ήταν να ρωτήσετε τον ίδιον ευθέως.

 

Παρθένος ΤΟ ΕΦΤΑ ΚΑΡΟ

Από σήμερα και μέχρι να έρθει το νέο ζώδιο 21/05, θα κάνετε μια σημαντική φιλική ή επαγγελματική γνωριμία, που θα σας ανοίξει όλους τους ορίζοντες.

 

Ζυγός ΤΟ ΔΕΚΑ ΚΟΥΠΑ

Μην μένετε πια προσκολλημένοι στο παρελθόν. Οι καταστάσεις γύρω σας όλο και καλυτερεύουν άρα, ενεργοποιηθείτε και κυνηγήστε όλα τα όνειρα σας.

 

Σκορπιός ΤΟ ΠΕΝΤΕ ΣΠΑΘΙ

Η καρδιά σας έχει μοιραστεί ανάμεσα σε δυο καταστάσεις, που όμως δεν σας δίνουν την χαρά που θα προσδοκούσατε. Μην τραβήξετε όλο αυτό και μέσα στον Μάιο!

 

Τοξότης ΤΟ ΟΧΤΩ ΚΑΡΟ

Υπάρχει μια τελείως διαφορετική θεώρηση, από εσάς και τον σύντροφο σας, για το πώς πρέπει να συνεχίσετε την ζωή σας. Οι συζητήσεις θα φέρουν διεξόδους.

Αιγόκερως ΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΟΥΠΑ

Οι τελικές σας αποφάσεις, είναι αυτές που θα σας κλείσουν πλέον όλες τις εκκρεμότητες με το παρελθόν. Η εποχή του Μαΐου έχει και κάποια οικονομικά δώρα για εσάς.

 

Υδροχόος ΤΟ ΔΕΚΑ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Οι ερωτοφιλίες που έχουν έρθει στην επιφάνεια τους τελευταίους μήνες σας  έχουν κάνει εντύπωση. Αφήστε χρόνο και χώρο για να δείτε τις προθέσεις όλων.

 

Ιχθείς ΤΟ ΤΡΙΑ ΣΠΑΘΙ

Αυτά που συμβαίνουν μέσα στην ζωή και την καθημερινότητα του αγαπημένου σας, δεν τα καταλαβαίνετε. Ίσως και να μην είναι ακόμη έτοιμος να σας πει λεπτομέρειες.