27/04 Πανσέληνος στον Σκορπιό και η αληθινή αγάπη θα ενώσει τους καρμικούς γνώριμους!

Στις 27/04 θα λάβει χώρα η πανσέληνος στον Άξονα Σκορπιού – Ταύρου. Ένα απόλυτα ερωτικό ολόγιομο φεγγάρι που θα δώσει τις έμμεσες αφορμές, για να γεννηθούν οι ευκαιρίες που θα ενώσουν μόνιμα συντρόφους, παλιούς γνώριμους και θα συμφιλιώσουν τους εραστές.

Ζωδιακές προβλέψεις:

 

Κριός

Πολλοί από εσάς, έχουν πάρει την σοβαρή απόφαση να πάνε για μια συγκατοίκηση ή και γάμο. Σίγουρα οι επόμενες σκέψεις θα πρέπει να αφορούν και την ροή των οικονομικών.

 

Ταύρος

Κάποιος από τον κοινωνικό – φιλικό σας κύκλο, σας θαυμάζει και το έχετε καταλάβει από τα λόγια και τις δράσεις του. Σας περιμένει μια ερωτική εξομολόγηση.

 

Δίδυμοι

Μπορεί να μην έχετε ακόμη την τέλεια επικοινωνία με το πρόσωπο που επιθυμείτε, αλλά αυτό είναι και κάτι που θα σας κάνει να ψάξετε τα πράματα πολύ περισσότερο.

 

Καρκίνος                 

Είστε έτοιμοι για να λήξετε παλιές ιστορίες, και να δώσετε χώρο και χρόνο σε νέες προσκλήσεις. Οι έρωτες και τα πάθη, αυτήν την στιγμή δεν σας συγκινούν.

Λέων

Μπορεί να είστε καιρό χώρια από τον σύντροφο σας, αλλά όλες οι επόμενες του κινήσεις θα φέρουν – στρώσουν τις συνθήκες που θα σας ενώσουν μόνιμα.

 

Παρθένος

Δεν χρειάζεται να τα αναλύετε όλα… και ειδικά για τρίτα άτομα. Μόνο το πέρασμα του χρόνου, θα σας δείξει τι μπορείτε να κερδίσετε από όλους αυτούς.

 

Ζυγός

Είστε αποφασισμένοι να μιλήσετε ανοιχτά στο ταίρι σας, που αισθάνεστε ότι το τελευταίο διάστημα είναι χαμένο μέσα σε σκέψεις αίολες. Οι διέξοδοι θα βρεθούν!

 

Σκορπιός

Στην δουλειά σας, θα χρειαστεί να έρθετε σε συνεννόηση με νέους συνεργάτες. Κρατήστε μικρό καλάθι και μην ενθουσιάζεστε και τόσο εύκολα!

Τοξότης

Μένετε στην σκιά… και θέλετε να δείτε τις αντιδράσεις των άλλων πρώτα. Ίσως και να σας έχουν μείνει κάποια πικρά κατάλοιπα από το παρελθόν.

 

Αιγόκερως

Μπορείτε να είστε ερωτικά μόνοι σας, και να μην σας ενδιαφέρει και πολύ. Άλλωστε είναι και μια εποχή, που πρέπει να εστιάσετε σε εργασία και σπουδές – επιμόρφωση.

 

Υδροχόος

Μην ζητάτε να σας δείχνουν συνέχεια την αγάπη τους. Ίσως και να έχετε κουράσει κάποια συγκεκριμένα άτομα. Δείξτε την πρώτοι εσείς λοιπόν!

 

Ιχθείς

Υπάρχει μια λάθος συνεννόηση με κάποιο ιδιαίτερο άτομο. Μέσα στην καινούργια εβδομάδα 26/04, θα μπορέσετε να μιλήσετε και όλα να έρθουν στο φυσιολογικό τους.