Χαρτομαντεία του Πεπρωμένου – Η συμφιλίωση των πρώην συντρόφων είναι κοντά!

Προβλέψεις για το επόμενο 20ήμερο:

 

Κριός ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ

Τα πλάνα σας, από τις ερχόμενες εβδομάδες… θα γίνουν πραγματικότητα. Μερικοί από εσάς, ίσως και να κάνουν κάποια μικρά δρομολόγια, για να δουν τον άνθρωπο που αγαπούν. Η εργασία σας, έχει θεαματική άνοδο!

Ταύρος Ο ΑΝΤΡΑΣ

Μην ακούτε τι σας ανακοινώνουν οι άλλοι, για την ζωή και την καθημερινότητα του ατόμου που αγαπάτε. Ίσως και όλα αυτά να ανατραπούν, μέσα από μια διαπροσωπική συνάντηση που θα έχετε μαζί του προσεχώς.

 

Δίδυμοι ΤΑ ΔΑΚΤΥΛΙΔΙΑ

Οι τελικές αποφάσεις που έχει πάρει το συντροφικό σας έτερο, έχουν να κάνουν με όλα αυτά τα θετικά βήματα της σχέσης σας, προς την κατεύθυνση της δέσμευσης. Το παρελθόν δεν θα πρέπει να σας απασχολεί καθόλου πλέον.

 

Καρκίνος Ο ΓΑΜΟΣ

Εσείς είστε σε μια στάση αναμονής και παρατήρησης. Μέσα στην τελευταία εβδομάδα, του τρέχοντος μηνός, θα λάβετε βοήθεια και υποστήριξη από δικά σας άτομα. Σε δεύτερο τόνο ισορροπήστε και τα ερωτικά σας.

 

Λέων ΤΟ ΑΛΟΓΟ

Από σήμερα και μέχρι την αλλαγή του μήνα, θα έχετε μια θετική είδηση, από το πρόσωπο που αγαπάτε, με όλη την καρδιά σας. Πλέον οι συνθήκες είναι στρωμένες για να μπορέσετε να ολοκληρώσετε αυτά που ονειρεύεστε.            

 

Παρθένος Η ΚΑΡΔΙΑ

Θα χρειαστεί να είστε πιο προσεχτικοί, σε αυτά που υπόσχεστε σε τρίτα άτομα και ειδικά σε αυτούς που έχουν δείξει ότι σας συμπαθούν ιδιαίτερα.  Επίσης, κάποιοι φίλοι από τα παλιά θα σας αναζητήσουν προσεχώς.

Ζυγός ΤΟ ΣΤΑΧΥ

Δεν χρειάζεται να προσπαθείτε πολύ, για να αποδείξετε την αγάπη σας, σε αυτόν που έχετε κοντά σας. Ήδη η μέχρι τώρα πορεία σας, είναι και αυτή που τον έχει κάνει και είναι δίπλα σας. Κάποια χρήματα που σας χρωστούνται, πλησιάζουν.

 

Σκορπιός ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ

Μην δίνετε λαβές για σχόλια, μέσα στους κύκλους σας, για την τόσο δύσκολη σας προσωπική ζωή. Δεν  υπάρχουν συμβουλές, που ξαφνικά μπορούν να αλλάξουν την καθημερινότητα σας. Όλα τα άλλα είναι στο δικό σας χέρι.

 

Τοξότης ΤΑ ΚΕΡΜΑΤΑ

Μόνο ευτυχισμένες και ήρεμες θα είναι πια οι ημέρες, που έρχονται καθώς ο μήνας αλλάζει, θα σας προσφέρει ότι σας έχει στερηθεί εδώ και μήνες. Χρήματα και νέοι δυνατοί έρωτες στα προσεχώς.

 

Αιγόκερως Η ΓΥΝΑΙΚΑ

Μπορεί να μην είστε τώρα και στην καλύτερη σας φάση, αλλά αυτό αλλάζει. Μέσα από τις διορθωτικές κινήσεις που θέλετε να κάνετε, θα δείτε και την ανάλογη ανταπόκριση από τον αγαπημένο σας, που έχει και αυτός να σας κάνει πολλές ανακοινώσεις.

Υδροχόος ΤΟ ΣΠΙΤΙ

Μια νέα εποχή για εσάς, και ειδικά στον αισθηματικό σας τομέα. Οι περισσότεροι του ζωδίου σας, είναι σε μοναχική φάση… αλλά και πια έτοιμοι για μια νέα αγάπη! Όλους τους άλλους αφήστε τους εκτός από όλο αυτό.

 

Ιχθείς  Ο ΕΠΙΣΚΕΠΤΗς

Οι φίλοι σας, έχουν πολλά να σας ανακοινώσουν για τον άνθρωπο σας που θέλετε έμμεσα. Εσείς κρατήστε ότι θέλετε και ζυγίστε όλες τις επόμενες σας κινήσεις. Από τον Μάιο, θα έχετε ευκαιρία, για μια δυνατή – ποιοτική σχέση.