Η τράπουλα της ΤΑΡΩ – Το παρελθόν θα ζητήσει ευκαιρίες από το παρόν!

Προβλέψεις για το επόμενο 15ήμερο:

ΚΡΙΟΣ : Η ΔΥΝΑΜΗ

Μην καρτερείτε κανέναν. Όλα αυτά που έχουν γίνει, είναι μόνο απόσταγμα σοφίας όπου και θα πρέπει να το χρησιμοποιήσετε στις επόμενες σας ερωτικές επιλογές.

ΤΑΥΡΟΣ : Η ΑΡΧΙΕΡΕΙΑ

Θα πρέπει να ανεβάσετε τους προσωπικούς σας ρυθμούς, έτσι ώστε να καταφέρετε να κλείσετε όλες τις πρακτικές σας εκκρεμότητες. Οικονομικές και αισθηματικές.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ : Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Αυτή η εποχή σας βρίσκει σε ένα ερωτικό μπέρδεμα, που σας έχει βάλει κάποιος από το παρελθόν, που ζητά με όλους τους έμμεσους τρόπους, να ξαναμπεί μέσα στην καθημερινότητα σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : ΤΟ ΑΡΜΑ

Είστε από τα πιο ευνοημένα ζώδια, όπου θα δείτε την προσωπική σας ενέργεια να πολλαπλασιάζεται, αλλά και να δίνετε άμεσες λύσεις σε θέματα που έχουν παρουσιαστεί.

 

ΛΕΩΝ : ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ 

Ο έρωτας σας πολιορκεί εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Περί το τέλος  του Ταύρου, οι προθέσεις κάποιου γνώριμου σας, θα σας αποκαλυφθούν στο 100%.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Οι δεσμεύσεις είναι κάτι που θα φέρει στο τραπέζι των συνομιλιών το συντροφικό σας έτερο… και μάλλον κάποιοι από εσάς, θα λάβετε και προτάσεις γάμου!

ΖΥΓΟΣ : Ο  ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Είναι ένα εξαιρετικό χρονικό διάστημα… που θα ξεκαθαρίσουν όλες οι σκέψεις σας. Δεν έχετε πάντως σκοπό, να συνεχίσετε και μέσα στον Μάιο… με αισθηματική μετριότητα.  

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Ο  ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ

Όλοι αυτοί που αγαπάτε, είναι γύρω σας και σας δίνουν αυτό που έχετε ανάγκη. Άλλωστε και επί του παρόντος, έρωτες και πάθη δεν σας τραβούν την προσοχή.  

 

ΤΟΞΟΤΗΣ : Η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

Είστε ανάμεσα στα πιο τυχερά ζώδια, που τις τελευταίες ημέρες του Απριλίου, θα έχουν δώρα σε όλους τους τομείς της ζωής τους. Κάποιοι … θα έχουν επικοινωνίες από τα παλιά.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Η ΣΕΛΗΝΗ

Υπάρχουν γύρω σας άτομα, που σας φλερτάρουν. Αυτό σίγουρα έχει ανεβάσει πολύ την ψυχολογία σας, αλλά τίποτα ιδιαίτερο δεν έχει ακόμη δελεάσει την καρδιά σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ : Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Ο αγαπημένος σας προσεχώς, θα σας ανακοινώσει ότι θέλει η σχέση σας να περάσει σε ένα επόμενο επίπεδο…, που το παρελθόν δεν θα σας ξανα-ενοχλήσει.  

ΙΧΘΕΙΣ :   Ο  ΓΗΤΕΥΤΗΣ

Υπάρχουν κάποια σχόλια, για τον πρώην σας που δεν χρειάζεται κιόλας να τα πιστέψετε. Αν θέλει κάτι, μπορεί να σας το πει και ευθέως.  Πιθανόν και να σας ψάξει άμεσα.