Η τράπουλα της Κατίνας – Επανασυνδέσεις και νέες αγάπες!

Προβλέψεις για τον Μάιο:

ΤΟ ΜΕΓΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙ

Όλοι οι εκπρόσωποι του ζωδίου σας, έχουν προβλήματα στην αισθηματική τους ζωή, που όμως λήγουν άμεσα. Χρήματα και νέοι άνθρωποι στην καθημερινότητα των ελεύθερων, θα φέρουν ερωτικές  σχέσεις.

Η ΚΑΡΔΙΑ

Τα αληθινά του συναισθήματα, θέλει να σας εκφράσει το ταίρι σας, που αισθάνεται ότι δεν είστε και τόσο κοντά του.  Μπορεί να έχει και δίκιο, άρα καλείστε να δείτε τι μπορείτε άμεσα να διορθώσετε.

 

Η ΚΑΜΗΛΑ

Μπορεί να μην έχετε ακόμη βρει αυτόν που θέλετε για σύντροφο, όμως έχετε σίγουρα καταφέρει πάρα πολλά,  στην εργασία σας. Από το τέλος του μήνα και μετά να περιμένετε κάτι ιδιαίτερο να πολιορκήσει την καρδιά σας.

 

Ο ΝΕΙΛΟΣ

Μέσα στου χώρους τους κοινωνικούς και τους εργασιακούς που κινείστε υπάρχουν άτομα, που σας συμπαθούν ιδιαίτερα και αυτό τώρα θα φέρει κάποιον πιο κοντά, ίσως και σε ένα πιο ερωτικό επίπεδο.

 

Η ΠΑΙΔΟΥΛΑ

Για αυτές τις δύσκολες εβδομάδες που έχετε περάσει, εξαιτίας του ατόμου που αγαπάτε, ίσως και να φταίτε μόνο εσείς. Έχετε πολλές φορές δώσει ευκαιρίες, που πήγαν χαμένες. Μέσα στο Σαββατοκύριακο 01+02/05  θα έχετε επικοινωνίες.

 

Η ΜΠΡΑΤΣΕΡΑ

Δεν είστε έτοιμοι, για να μπείτε σε μια καινούργια ερωτική σχέση, καθώς ακόμη έχετε ανοιχτές υποθέσεις με το παρελθόν που σας αναζητά σε κάθε ευκαιρία. Μέσα σε αυτό το πρώτο 10ήμερο του νέου μήνα, θα έρθουν στην ζωή σας νέα ερωτικά καλέσματα.

ΣΕΛΑΝΑ – ΤΟ ΤΖΑΝ ΤΟΥ ΕΒΕΝΟΥ

Είστε 100% απορροφημένοι στην εργασία σας, και δεν δίνετε καθόλου σημασία, σε κοινωνική και προσωπική ζωή. Παράπονα θα έχετε εσείς οι εν σχέση, που πρέπει να πάρετε σοβαρά και να ασχοληθείτε μέχρι να τα λύσετε.

 

ΤΟ ΣΠΑΘΙ

Οι καταστάσεις στην ζωή και την καθημερινότητα του ατόμου που έχετε ερωτευτεί, αλλάζουν και σας επιτρέπουν τώρα να έρθετε ακόμη πιο κοντά.  Τώρα μπορείτε και να θέσετε όλα τα ερωτήματα και τους προβληματισμούς σας.

 

ΤΟ ΣΜΑΡΑΓΔΙ ΤΩΝ ΝΕΡΩΝ

Εσείς που ακόμη δεν έχετε ανταμώσει το άτομο που αγαπάτε, από το δεύτερο μισό του μήνα που έρχεται και μετά, θα έχετε την ευκολία να τα πείτε από κοντά και να λύσετε όλες τις διαφορές και τις παρεξηγήσεις που έχουν ανακύψει.

 

ΑΣΣΥΡΑΝΤΑ – Η ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΤΟΥ ΕΒΕΝΟΥ

Ο χρόνος σας είναι πραγματικά περιορισμένος, και δεν μπορείτε να αφιερώσετε κάτι περισσότερο σε μια νέα σχέση. Από τους λίγους που είστε σε σοβαρούς δεσμούς, κάποιοι θα δεχτούν μια πρόταση γάμου – οικογένειας από τον άνθρωπο τους.

ΑΡΑΛ –Ο ΠΑΣΑΣ ΤΟΥ ΣΜΑΡΑΓΔΙΟΥ

Βγείτε από τις σκοτεινές σκέψεις του παρελθόντος, και δείτε ποιοι νέοι άνθρωποι σας κυκλώνουν τώρα. Οι μέρες μέχρι και το τέλος του Ταύρου, είναι θετικές ακόμη και για νέα ξεκινήματα σε εργασία και σπουδές.

 

ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ

Μπορεί να μην είστε και τόσο κοντά, ακόμη με το άτομο που θέλετε, αλλά σύντομα θα δείτε από την δική του την μεριά, δράσεις και προτάσεις που θα σας κάνουν να ερωτευτείτε ο ένας τον άλλον παράφορα.