Οι κάρτες των Αγγέλων προβλέπουν συμφιλίωση συντρόφων

Προβλέψεις για τις επόμενες 2-3 εβδομάδες:

 

Κριός   Οι Ιδέες και η Έμπνευση

Είστε από τα πιο τυχερά ζώδια, που μέσα στην σεζόν του Μαΐου… θα μπορέσετε να περάσετε ακόμη και σε αποφάσεις γάμου. Τα οικονομικά σας μόνο θέλουν μια φροντίδα παραπάνω!

Ταύρος  Η Ελευθερία

Έχετε καταλάβει ότι μέσα στην σχέση σας, έχει έρθει η κόπωση και η ρουτίνα. Το μόνο καλό είναι ότι το συντροφικό σας έτερο, έχει όλη την καλή διάθεση, για ανανέωση.

 

Δίδυμοι  Η Μουσική  

Μέσα στις όποιες δυσκολίες αντιμετωπίζετε, αυτό το διάστημα… γίνεστε όλο και πιο δυνατοί. Προσεχώς, θα συγκεντρώσετε πάνω σας καινούργια βλέμματα.

 

Καρκίνος  Το Ρομαντικό Ειδύλλιο

Θέλετε την  ηρεμία σας και όχι άλλες ερωτικές περιπέτειες. Μέσα στον τρέχοντα μήνα, ίσως και να χρειαστεί να αντιμετωπίσετε και κάποιον ακόμη ερωτευμένο πρώην σας.

 

Λέων  Η Φύση

Αν και έχετε ακόμη ανοιχτούς λογαριασμούς, με το παρελθόν… θέλετε να περάσετε σε νέες καταστάσεις. Το όλα μαζί ελλοχεύει και κινδύνους… και κάποιος να πληγωθεί.

 

Παρθένος  Η Νέα Αγάπη

Μέσα στην επόμενη εβδομάδα -03/05, θα βρείτε λύσεις που έχουν κυρίως να κάνουν με τα οικονομικά σας. Πιθανόν και να πρέπει να κάνετε ένα ταξίδι, για να δείτε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο.

 

Ζυγός  Ο Φύλακας Άγγελος

Συμβάντα τυχαία, θα σας βγάλουν στον δρόμο κάποιου που έχετε… μήνες να δείτε. Κάτω από αυτόν τον αστρολογικό ουρανό, ίσως και να ερωτευτείτε.

 

Σκορπιός Το Ησυχαστήριο

Είστε υπερασπιστικοί με τους ανθρώπους που αγαπάτε. Αυτό όλο… σαν κατάσταση, σας έχει φέρει τον τελευταίο καιρό… πολύ κοντά με κάποιον γνώριμο σας.

Τοξότης  Η Δύναμη

Μέσα στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του Μαΐου, θα έχετε προσεγγίσεις από άτομα που θέλουν να κερδίσουν το μυαλό και την καρδιά σας.

 

Αιγόκερως  Η Αρμονία

Υπάρχουν αρκετές παρεξηγήσεις και λάθη επικοινωνίας, μέσα στον κοινωνικό σας κύκλο. Ότι και να φταίει, καλείστε να προσέχετε την γενικότερη εικόνα σας. 

 

Υδροχόος  Η Υλοποίηση

Μην κάνετε εκπτώσεις, στα συναισθήματα και στα αιτούμενα σας… μόνο και μόνο επειδή έχει αρχίσει και σας πιέζει η παρατεταμένη σας μοναξιά.

  

Ιχθείς  Ο Εορτασμός

Σίγουρα έχετε δώσει παραπάνω προσοχή, σε εργασία και οικονομικά δεδομένα. Τώρα που θα είστε και πιο χαλαροί, εστιάστε και στα αισθηματικά σας.