Ερωτικό Ωροσκόπιο – Καρμικές επιστροφές και επανενώσεις δεσμών

Προβλέψεις Μαΐου:

 

Κριός

Αποκαλύψεις θα έχει το τρίτο δεκαήμερο του Μαΐου στα αισθηματικά σας. Υπάρχουν πολλά ζητήματα που θα χρειαστούν τις λύσεις και την παρέμβαση σας.

Ταύρος

Δεν έχετε ακόμη καταφέρει, να κλείσετε τους κύκλους με το παρελθόν… κάτι που όμως σας κρατάει πίσω από όλα αυτά που έχουν παρουσιαστεί στο παρόν σας, και έχουν σίγουρα ενδιαφέρον.

 

Δίδυμοι

Μέσα στην εβδομάδα αυτήν 03/05, θα μπορέσετε να βρείτε το σωστό χρονικό σημείο, για να μιλήσετε και να ξεκαθαρίσετε με τον άνθρωπο που αγαπάτε, τις προθέσεις σας.

 

Καρκίνος                 

Είστε κάτω από τις ευνοϊκές όψεις των περισσοτέρων πλανητών, και αυτό έχει να σας προσφέρει πολλά σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Ενεργοποιηθείτε.

 

Λέων

Κάποιες υποθέσεις σας αισθηματικές έχουν μείνει σε στάση, επειδή εσείς και για τους δικούς σας λόγους ακόμη δεν θέλετε ή δεν μπορείτε να εκφράσετε τις τελικές σας προτάσεις.

Παρθένος

Δεν υπάρχουν ακόμη και οι πιο σωστές – κατάλληλες συνθήκες για να ενωθείτε επίσημα, με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Πάντως το τέλος της Άνοιξης…έχει εκπλήξεις.

 

Ζυγός

Είστε σε μια ευχάριστη αναμονή, για κάποια πράματα που αναμένετε να γίνουν στην εργασία σας. Σε δεύτερο βήμα, κυνηγήστε και λίγο περισσότερο την προσωπική σας ανάπτυξη / εξέλιξη.

 

Σκορπιός

Δεν χρειάζεται όλα να τα αναλύετε. Ειδικά περιστατικά και γεγονότα, που έχουν τελειώσει. Οι μέρες του Ταύρου… θα σας δώσουν οικονομική άνθιση μόνιμη.

 

Τοξότης

Επιστρατέψτε όλη την γοητεία σας. Εσείς που είστε μόνοι σας, μέχρι το τέλος του Μαΐου θα έχετε βρει το σωστό πρόσωπο που θα μπορέσει να γίνει το καρμικό σας έτερον ήμισυ.

 

Αιγόκερως

Δεν υπάρχουν εμπόδια πια και καθυστερήσεις, στην πορεία σας και σε όποια φάση και να είστε. Οι δρόμοι σας είναι απλά ορθάνοιχτοι και εσείς με ευκαιρίες μπροστά σας.

Υδροχόος

Υπάρχουν σχόλια γύρω σας, για το άτομο που έχετε ερωτευτεί. Δεν χρειάζεται να εκθέσετε ακόμη τις σκέψεις σας, απλά δώστε χρόνο για περαιτέρω αποκαλύψεις.

 

Ιχθείς

Μέσα στις πρώτες ημέρες του μήνα, θα έχετε προτάσεις από τον αγαπημένο σας, που δεν θα μπορέσετε  να αρνηθείτε. Σίγουρα και οι ελεύθεροι θα έχουν φλερτ.