Η τράπουλα των Προσώπων μιλάει για νέες αγάπες!

Προβλέψεις για το επόμενο 20ήμερο:

Κριός ΤΟ ΚΕΧΡΙΜΠΑΡΙ

Για κάποιον λόγο, που ούτε και εσείς μπορείτε να εξηγήσετε,  ο νους σας, δεν φεύγει από τον πρώην σας. Σίγουρα μετά την νέα σελήνη του  μήνα, κάτι θα αλλάξει.

Ταύρος Η ΚΑΡΔΙΑ

Έχετε όλη την καλή διάθεση να διαμαρτυρηθείτε στον άνθρωπο σας, που δεν σας δίνει την απαιτούμενη σημασία. Για ακόμη μια φορά, θα καταφέρετε αυτό που ζητάτε, σχετικά εύκολα.

 

Δίδυμοι Ο ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ

Θα χρειαστεί να κινηθείτε αυτές τις ώρες/ημέρες σε μια ήρεμους τόνους, καθώς το αστρολογικό φαινόμενο της Πανσελήνου προσεχώς, είναι δίπλα  στον άξονα σας, και σας κάνει να είστε πολύ έντονοι.

 

Καρκίνος ΤΟ ΣΠΙΤΙ            

Μέσα στο Σαββατοκύριακο προσεχώς… θα έχετε μια πλειάδα από ευχάριστες ειδήσεις. Φίλοι και γνωστοί θα αναζητήσουν την παρέα σας. Επίσης, μια οικονομική βοήθεια, έρχεται από εκεί που δεν το περιμένετε.

 

Λέων Η ΛΙΜΝΗ

Οι βαθύτερες σας σκέψεις, είναι γύρω από τα οικονομικά και την οικογένεια σας. Όλος ο νέος μήνας του Μαΐου, σας κάνει να θέλετε να τραβήξετε την ζωή σας, από δρόμους που είναι απλά αδιέξοδοι.

 

Παρθένος Ο ΔΡΟΜΟΣ

Όλα αυτά που έχετε τις τελευταίες εβδομάδες συζητήσει με τον σύντροφο σας, από το Καλοκαίρι… θα μπορέσετε και να τα κάνετε πράξη. Τα οικονομικά σας πάνε πολύ καλύτερα.

Ζυγός ΤΟ ΚΕΡΜΑ

Αυτά που λέτε και δείχνετε στον καινούργιο σας αγαπημένο, τον έχουν ενθουσιάσει και αυτό σίγουρα θα το καταλάβετε.  Οι μέρες θα φέρουν και κάποιες αναπάντεχες επανενώσεις ζευγαριών.

 

Σκορπιός Ο ΓΑΜΟΣ

Είστε κάτω από την παρατεταμένη εύνοια των άστρων, και μάλλον έχει έρθει και το σωστό πλήρωμα του χρόνου, για να ξεκαθαρίσετε το παρόν σας, από άτομα και καταστάσεις που δεν επιθυμείτε. 

 

Τοξότης Η ΓΝΩΡΙΜΙΑ

Οι  θέσεις του συντρόφου σας, έχουν πια ανακοινωθεί, και το μόνο που πια ζητάει από εσάς, να του εξηγήσετε τι είναι αυτό που θέλετε από εδώ και μετά για τον δεσμό σας.

 

Αιγόκερως ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΓΡΑΜΜΑ

Ο έρωτας δεν ρωτάει και δεν παίρνει την άδεια κανενός για να κάνει την έντονη του παρουσία. Εσείς που είστε ακόμη μόνοι, να περιμένετε κάτι που θα αλλάξει την ζωή σας.

Υδροχόος ΤΟ ΧΕΛΙΔΟΝΙ

Είστε απόλυτα αφοσιωμένοι στην καθημερινότητα σας, και μάλλον έχετε πλέον διαγράψει το παρελθόν. Με τον ανάδρομο Ερμή προσεχώς, πιθανόν και κάποιο να δεχτούν επισκέψεις από τα παλιά.

 

Ιχθείς ΤΟ ΣΠΙΤΙ

Προκαλείτε και το ξέρετε. Αυτό που δεν έχετε ακόμη καταλάβει, είναι ότι κάποιος από τον κύκλο σας, σας έχει ερωτευτεί και θέλει να σας κερδίσει σε πιο προσωπικό βαθμό.